Dagen då vi.

Chaa Chaa bloggen

Ska skriva lite om gårdagen tänkte jag.

Vi började med att jag sanna kavaj och jonas mötte upp tyskarna på deras hotel och sedan vandrade vi till våran skola. Dom skulle ju få se allt idag.

Vi gick runt och visa matsalen hur de fungerar med våra fuckade matkort , våra kök och lärare, deras skåp och kläder m.m Efter det sa vi att nu ska ni äta på Borås BÄSTA pizzeria, du vet vad ja menar? Campino!

Så blev en kebab pizza med ananas och kebab sås för min del. FY fan va gött! Måste ju nu äta god mat innan ja åker till Tyskland man vet aldrig där liksom :D

Sen skildes vi åt, och ja åkte hem en liten stund. Efter det skulle ja möta Mea och Ante i stan för en fika. Vilken rund tuur haha ^^,. Sen gick vi till alla cafér men aldrig in i något, utan vi gick till en kiosk och köpte dricka och satte oss vid trapporna vid viskan och njööt av solen! Sen åkte vi till Knalleland och kolla lite affärer, väl utanför Gina Tricot hörde vi en musikant spela utanför knallerian, så vi drog till den ensamma pöjken som satt och spela gitarr, önskade låtar och lyssnade på hans egna han hade skrivit , kan lova dig riktigt bra egen skrivna låtar! . Vi gav han lite pengar sen vidare DONKEN! Fan va fet ja känner mig haha, där drog vi cheesburgare as usal :D shöööta och hade de gött, sen åkte vi runt med Sjöbo bussen lekte blåsfisk och hade de gött. Folk kolla vi skratta. Så de är när man släpper loss i Borås. Sen så kom ja på iden men vi åker runt med denna tilll brämhult sen hem igen, jäwligt onödigt gjort när den blev EJ I TRAFIK vid ändhållplatsen. . . Så vi gick en liten bit sen kom Antes Morfar och hämta oss. Hahah. Sen hem till Älskade Sjöbo . Lång hej då till kram till min älskade vänn sen började jag packa.

PUSSS PÅ ER .



TYSKLAND WS SVERIGE 2010.



BLÅSFISK.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0