Morsdag 2011

Söndag den 29 maj och det är morsdag.

Började min morgon med frukost med mamma, sedan bakade jag en dessert till henne som minda jag och mamma skulle äta senare på eftermiddagen. Åkte till knalleland och fixade lite grejer, hemligt tills vidare. Sen hem och lagade supergod mat till mig och mamma. Snäll dotter jag är som gör saker ;) Ni ska få bildspel på hela dagen.

Älskar dig mamma ♥




. . .

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of girl would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone



- Nu går jag och lägger mig ensam i sängen, hade ju vart klockrent med dig här eller jag där.

Sov gott alla där ute !


om jag lyssnar när du pratar

Call your girlfriend It's time you had the talk Give your reasons

Morsdag imorgon, ska fira med syrran och dom sen ska vi umgås syskontime. Maybe en tripp till knalleland på dagen om ja orkar , hoppas jag får med mig någon dit. Härligt att vara ledig i allafall.

And btw you tell me onething on the phone and the next you forget it.. OHHH va ja inte kan sluta tänka på detta asså .. FUCK FUCK FUCK IT!!

Lördags "fest"

Nu ska ja mysa med den bästa hela kvällen , slå den ni!!!

PUSS HADE
 

I tried.

Life.

Försöker vara den du vill att jag ska vara , ibland blir det fel och man säger fel saker tillvarandra. Men allvarligt jag försökte rätta till det, sleepover was not a god idea... Det kändes ju inte riktigt rätt.. Sårade mig som fan. Fan har ja gjort? Sa att ja älska dig och sakna dig vilken respons när ja försöker fixa något som skulle hända imorgon men inte kunde bli av pay back is a bitch, or whaaaat? Skickade även världens roman sms efter det , det är det jag kan erbjuda . Vart är det på väg? Varför snälla säg varför ?

I try my best but its never a success......im sorry.

If I has to choose between loving you and breathing,
I would use my last breath to say I Love You



rewind.


Tankespridd.

The life as we know it, or ?

Tankar bara snörrar runt i mitt huvudet, glad , arg , ledsen , sprallig , lyckorus . . Jag vet inte riktigt vad.
När en människa gör på det sättet ist för att göra det andra, vad händer då inom dig? Känner inte igen dens beetende som det var i början utan nu är det mer this is me, varför visa ett annat jag från början då? Eller varför inte bara forsätta som innan , tänk om det gjorde så att ja gjorde så eller du gjorde si? Jag saknar studerna från början eller ruset från en brustablett höhö. Men helt allvarligt talat hur kan en människa bli något annat? Växer man upp? Leker man ett spel eller är man allmänt ovanlig? Vad hände med en hel roman varje dag som bara stannade och blev en mening med en punk? Va hände med överraskningar som bara blivit bort blåst till tomma intet? Vad hände med det speciella hejet som blev som ohh inte du nu igen? Vad hände med livet eller ja , vad hände med allt?


Det finns alltid något man kan anmärka är inte det konstigt? Alltid något man kan sakna som fanns innan men man inte får uppleva lika ofta, av någon anledning försvann det man är tagen för givet. Det är som det var innan bara att allt det är gediget härliga bara försvann, nu är det bara "härliga". Varför gör man så mot personer ? Varför fortsätter man inte som från the very first time. Hur reagerar man som egen individ på detta då? Blir man arg, ledsen , besviken , glad ? Hur gör man själv mot situationen slutar en gör man lika dant tillbaka pay back is a bitch? Eller fortsätter man själv så som man vill att den andra ska vara eller vadå? Man dras med i folkmassans beetende.

Vad i helvete babblar Linnéa om egentligen? det ni..


dont you?

Jobbat till kvart över 8 idag , jobba 100 % är fan ingenting för mig på det jobbet i allafall. . 45 min lunch det är min stora ära.

Kom hem gick powerwalk med Mea och nu är ja hemma och ska snart duscha och sen lägga mig i sängen.

Tur att det i allfall inte är strålande sol och hur varmt som helst, för då blir man inte deprimerad av att sitta inne och bara jobba.

Kort och gott, vill ha semester vill bort från Sverige vill vara rik.



shopppooholiic

Har klickat hem lite nya kreejer till sommaren bl.a nytt smink som ja behöver och även velat prova att testa många säger att det är bra och nya solkrämer till mina 2 utomlands resor i sommaren och lite annat mysigt :)




Och en till solkräm med högre solskydds faktor :)

Definition perfect!

Glömt och visa min snygga loock i veckan med lockar gjorda av plattång :)

'

Inte världens bästa bild men det är snyggr med "självfalls lockar " inte lika stelt som när man gör det med en rikigt locktång :) säger nI?

Fräschht

Söndagskväll och imorgon är det en 100% jobbtid framför mig , jobbar 11:30 till 20:00 .. Skona mig , hoppas det inte ringer mycket. Lever av sällskapet av Nina i allafall , strålande gjort.

Drack världens godaste smoothie idag med smak av kiwi och lime (Y) supernyttigt. Ska strax göra min kvällsträning och sedan kolla på tv o mysa med mina katter. Är nyduschad och redo för att lägga mig i en nybäddad säng lovely enligt my Opinion.




Söndags-skola

Söndag och antaligen den seeegaste dagen jag varit med om, ingen hade energi till någonting.
Låg och dega hela dagen, till slut bakade jag joel och emil en kaka så här gick det till :


SläktKALAS med familjen Mårdbrink.

Lördag och började dagen med att åka till kungsmässan och kollade runt i affärer har hittat saker ja ska inhandla när lönen inkommer kanske blir lite bilder på det, vad tycker ni? Åkte hem för att fixa till sig lite och träffa Joel som har varit i Cypern en hel vecka, brunis var han kan ja lova. Sen drog jag med hela familjen Mårdbrink till deras släkt, emils kusiner fyllde nämligen 16 o 18 så det bjöds på grillat i mängder och sallader i alla former samt världens godaste limepaj och ja , jag tog inte bilder :( ...

Hem och var med grabbarna grus dvs joel and emil , trevlig lördag med lite cider i handen på det (Y)



outfit på mig i allafall som jag hade igår , lackleggins (ginatricot) , vit blus ( gina tricot ) kavaj (H&M)

Fredag Avenyn.

Först och främst , förlåt för skit dålig uppdate..

Fredag ; Göteborg skulle på Veronica Maggio kö från gatan upp till hallen dvs korsvägen omöjligt och komma in var kö tid 2 h enligt göteborgs posten.. Drog till utservering tog en öl / cider och hade det allmänt trevligt. Hem och hälsade på AnteFjante m.fl sen var det att kolla film o lägga sig.



Hur underbar är inte denna låten då? beronde framkallande

Hmm..

Sitter i mitt rum och bloggar så kommer morsan in med mitt löshår på sig hahaha du är för go ibland ser ju inte dumt ut på dig heller ;) SÖÖÖÖÖÖT



Får säkert inte lägga ut denna men hahah var bara tvungen :D




inför resan . .

Så ska vi självklart köpa en sånhär eller en äkta onepiece , skit soft och ha på planet och chilla i på flygplatsen ! HELT GALET


500 dagar om året.

Måndags kväll och ja ska fortstätta kolla på min film vid namn:  Life as we know it där har du antefjante ;)
Började kolla på den i morse så ska se klart på den nu , sen kolla på en till film innan jag går och lägger mig för att jobba imorgon . .

Var iallafall både i stan/knalleland med Mea och AnteFjante, jag köpte ingenting förutom en annerlunda dricka den var inte så jätte speciell inget jag rekomenderar. Längtar till lön hittat massa jag ska köpa ! Puss på en bra måndag


I natt är jag din

Tänkte berätta lite mer om gårdagen vilket jag missade ;)

var med syrran micke och mio också såklart, vi åkte till citygross och handlade sen blev det egen gjorda hamburgare ! Köpte även den nya marabou chokladen den får en 3 av 5 sen även världens coolaste godis skål på hemmakväll , ja jag vet jag var inte nyttig igår men det var min sista frossa dag på länge thats whyy....


Välkommen in

Sommar , sol och bada . Fan vill bara ha semster nu bli deprimerad av det bara är maj men iofs så har det gått jäwligt fort?

Kommer ha en klockren semster i allafall

Alanya med mina brudar
Utomlands igen med min pöjk , grekland kanske?
Massa mys med min familj
och sola , bli brun och baaaaaada !

Ska försöka GÅ ner några kilon nu innan sommaren. Pallar inte skriva hur jag ska göra men vi får hoppas på resultalt! :)

Jag kommer , jag kommer ja är nästan där !


Jag är ett måndags barn

Måndag och vaknade med sprängade huvudvärk, bra jobbat.

Legat och slappat och kollat på tv och lite film. Duschade precis så nu känner jag mig fräsch, lyssnar på albumet satan i gatan ? Vad hände där Linnéa . . Emil blir nog stolt nu haha.

för övrigt idag så ska ja träffa Mikaela , vi ska till knalleland senare på eftermiddagen och kolla lite i affärer får se vad som händer sen :) fick ett trevligt mms av henne i morse med alanya på ;) whohoww



se upp i augusti kommer vi :D

Vi kom , vi slog , vi segrade.

Oj oj oj vilken spännande hockey match igår. Finland VS Sverige i hockey VM. Kan ju inte bli en bättre match i början stog det 1-0 till sverige men i andra halvlek kvitterade vi till 1-1 sen öste målen in det blev hela 6-1 till finland och GULDET var taget ! :D Hyvää Suomi !


Söndagsmys

Promenerat lång promenad på sjöbo !

Nu får vi se vad som händer, uppdatetar ikväll PUSS


Check this out


Vad e detta för mystisk boll?



Kolla in video klippet så får ni se!

Världens mysigaste lördag

Mio och Emil sover över hos mig :D!

Började mim dag med att jobba , sedan när jag kom hem var båda mina killar hemma. Så vi åt mat och sedan gick vi på en promenad ner till knalleland med mio för att köpa lite till tacosen som vi skulle äta på kvällen. Träffade Nina och Linuns på ica och sen åkte vi bussen hem för det spö regnade såklart.. Lekte lite med Mio sen laga vi tacos lagom till eurovisions festivalen, vad tyckte ni om bidraget som vann? Själv tyckte jag det sög men shit va bra det gick för Sverige hela 3 plats , inte illa!

Här får ni bild reng :) Provade även en konstigt grej som jag och emil hade fått i halmstad haha ni får video klipp på det sedan!


Mörötter och Görka

Fredags mys med mina tjejer var det ikväll ! Först var det jag och mea som chillade på min balkong med vattenpipa , chips , dipp , gurka , morötter och cola (Y) sen kom antefjante med bussen hem till mig. Satt där fram till klockan blev 11 ! mysigt hade tända ljus och jäwligt chill puss på en bra kväll , massa prat om utomlands också längtar <3

och ja , jag och mikaela kan också vara araber och prata hadapjgasjdgpja språket :)


Va hände med piercingen?



min piercing i näsan bara försvann, nästan! Den åkte av när jag åkte karuseller på liseberg.. . OTUR tell me about it. Ska i allfall nog göra en ny på barbarella i Göteborg nu när lönen kommer saknar den , läste på deras hemsida verkar som man kan sätta dit en ring med en gång (Y) dom pircar ju där !  tar inte direkt hål med pistol skillnad.

YEAH YEAH YEAH ...

Vi går på rad så digga barn.

på tal om lite roliga konserter som är gratis kommer även bra saker till göteborg tänkte tipsa även fast ja inte gillar allt själv

20 maj Veronica Maggio
25 maj Markoolio
30 maj Danny
1 juni Petter och September
8 juni Johnossi
15 augusti Oskar Linnros

Nått som intresserar er?

ÄVEN

Massor med nya artister till Göteborgskalaset

Bland annat Moneybrother, Christian Kjellvander, The Bear Quartet, Hammerfall, Evergrey, Her Majesty, Isolation Years, Whyte Seeds, Randy, De Stijl, The Latin Kings, Ison & Fille, Satirnine, Thomas Rusiak och Dub Sweden.

 

låter la helt okej med gratis ibland va?

 


be the girl , you are the girl

Sitter och dricker lite cola och kollar runt på olika sidor, inte så bra och göra det man vill bara klicka hem massa saker ibland för pengar man inte ens har för kläder. Det hade vart gött och vara ekonomiskt oberonde ibland asså . .

Denna månaden ska ja invistera nya skor som ja berättade tidigare och något nytt klädesplagg som man kan ha till sommaren. Måste köpa lite nya bas saker för smink också dom börjar att ta slut punk och slut.

dagens outfit är midje shorts med en body,

byxor : gina tricos
body : bikbok, love



kraafteer

nya skor ska ja inhandla nu när lönen trillar in på kontot.








tycker skorna som är först är fräcka som tusan! sen vill ja inte ha sådarna herkules skor som det är bild på men vill ha lite högre modell dock snyggare än dom där. Hmm får se vad det blir..

Sommartorsdagar i Borås @ 2011

Sommartorsdagarna® 2011
Nu ser vi fram emot Sommartorsdagarna® 2011. Följande datum får alla boråsare och besökare möjlighet att träffas, trivas, shoppa, äta och njuta av gratis konserter mitt i Borås city.

 

Våra kära torsdagskvällar i Borås är ju tradition för oss Boråsare, det är faktiskt ganska kul ibland man festar o kollar på artisterna kanske drar en krog runda eller drar till parken och träffar alla människor.

sommartorsdagarna

Årets huvudartister:

30 juni September - vill jag se
7 juli Danny
14 juli Veronica Maggio
21 juli Orup
28 juli Petter - vill jag se
4 aug Rydell & Quick - tradtion
11 aug Hemlig artist – hoppas bra

Free on friday

Fredag och jag är ledig från jobbet , inget bra väder när jag är ledig känns ju kul... Det verkligen spö regnar utanför mitt fönster, typ haglar också låter det som , fattas bara lite åska så har vi allt!

Idag ska jag umgås med Mea och AnteFjante, mysig fredag med andra ord ta det lungt och chilla med mina två favoriter.  Ska ni göra denna fredagen?

Fedagen den 13 maj är det idag och jag Linnéa Gren har namnstad, fick sms från pappa som grattade mig imorse tack för det blev chockad men glad du är ju den ända som sagt nått inte ens mamma eller syrran har gjort det? hmm så kan det vara.


Linnea eller Linnéa är ett kvinnonamn som kommer från Carl von Linnés släktnamn och är namnet på en växt uppkallad efter honom. Linnés släktnamn kommer i sin tur från en gammal lind som stod vid hans fädernegård.

Namnet har stigit stadigt i popularitet sedan 1970-talet. År 2002 och 2003 låg Linnea på 5:e plats på topplistan. År 2003 fick 3 526 flickor namnet, varav 873 fick det som tilltalsnamn. Den 31 december 2005 fanns det totalt 62 087 personer i Sverige med namnet Linnea varav 10 228 hade det som tilltalsnamn. År 2006 fick 854 flickor namnet Linnéa vilket gjorde det till det 6:e populäraste namnet.




Äger en "cool" krog...



Har fan inget liv på jobbet så sitter och spelar världens töntigaste spel hahah , mina bartenders är jätte duktiga i alla fall ;)

Diamonds


Moster och Mio den 10 maj 2011
Min snygging, jag älskar dig ! Bara att vara med dig gör mig till världens gladaste människa . Längtar till lördag <3


Moster och Mio maj 2010 <3

Oj vad har hänt

Har blivit populär på bloggen , STORT plus gör bara att ja vill blogga mera puss!



Hollywood Hills

Världens finaste och varmaste dag idag?

Alla var och sola och bada , medans jag satt och jobbade på transcom.. Tur att ja inte ser ut från mitt skepp hade blivit depprimerad gånger tusen då. Efter jobbet gick jag hem till syrran och var med henne och Mio gjorde lite saker som är viktiga och lekte med Mio. Lagade även pannkakor med Micke! Åt en pannkaka med syrup sånt som man gör i USA ni vet det var faktiskt gott !

Fräsch tisdag med andra ord! Ni får kort text men desto mer bilder :)


Natten är ung men ändå så tung

Nej nu ska ja strax bege mig till min säng, sitter och äter russin så här på kvällskvisten normalt? nej inte direkt va..
Hoppas de går något bra CSI avsnitt på tvn nu som jag kan somna in till . . Upp och jobba igen imorgon kl 10 , hoppas det är avail hela dagen som idag då blir jag nöjd! Jag ska skriva upp mig först på KOMP listan när jag kommer till transcom iallafall där vill man ju inte direkt vara varje sekund av livet.

Tänkte dra lite tips innan jag går och lägger mig :

För er som vill ha fylliga fejk läppar try this one -





För er som vill känna er som en drottning
Känn dig som en drottning, se ut som en filmstjärna.
Den här lätta fönsprayen börjar verka på hårrötterna omedelbart.
Den pumpar upp håret och ger det full vigör, styrka och elasticitet.
Håret blir sundare, blankare, mjukare och det
viktigaste av allt, större!!

Egenskaper:
Utseende: Tjockt massivt hår.
Känsla: Hållbar stadga och naturlig känsla.
Konsistens: Spray mousse.
Hårtyper: Fint till medium textur, alla längder.
Doft: Ett potpurri av bär.
Detaljer: Värmeaktiverande.



eller kanske en helt onödig produkt för dig som har pengarna :


The Art Of Shaving Pure Badger Shaving Brush
White är handgjord av finaste bäverhår.
Designen är genomtänkt och passar kvinnors
behov. Borsten ger ett mjukt lödder som lyfter
strånen och öppnar porerna.

Godnatt

jag är en snäll dotter

Kvälls måndag med en kvälls promenad och mycket prat med min kära Mikaela Eriksson.
Gick runt bland sjöbo och stannade vid spindelgungan och satt där en bra stund till myggen började äta oss. Sen bestämde vi oss för att våra föräldrar är världa varsin bukett blommor så här blev min :


Vad tycker ni ? fint eller hur!

1 dagen i veckan

Måndag och jag vill ha helg igen dock jobbar jag men Mio ska sova över hos oss för första gången på lördag så ska mysa sönder med honom i min säng! ♥

För övrigt har jag och mamma kolla på Finlands kryssning ons - fre typ i början på november. Så det blir nog av den ni ;) Hotell natt och kryssning är aldrig fel när vinter är här. Jag sa ju att jag skulle shööööta om det och kolla det ger reslutat :) Linnéa glad.

Ska lägga mig i sängen nu och vänta på att Mea ringer mig, så får la bli att kolla lite tv och äta lite. Chill måndag med andra ord. Har klickat hem en jumpsuit från H&M också btw så jäwla snyggt med en skin jacka till eller bara ha den som den är , fick den på rea också!

Nej nu ropar mitt rum efter mig blir bättre uppdate ikväll . HADE ... SPADE


Moster and Mio

ssup

Jag ser dig prata men hör inte ett dugg.

Man regerar konstigt ibland, typ på ett sätt man aldrig trodde fanns. Inte direkt smart , undra varför får kroppen i sig massa konstigt endrofin som gör en helt knasig eller vad är det frågan oM? Blir sur för minsta lila fel , önskar att ens kille gjorde på det sättet ist för det. Hade hellre vart sådär ist för såhär. Känner ni igen er? Man typ önskar lite för mycket kanske, man kan nog inte begära allt för mycket av killar , Eller av ens mamma eller ja sina katter för att vara ironisk. Jag personligen tycker inte det ska vara så svårt att fatta men det är la antagligen det, eller så är det jag som inte fattar. Ett impuls samtal till mig är la allt för mycket begärt?


Men så kan det vara ibland tjejer har ju PMS så kanske ja som är utom mina banor. . bla bla bla


Min pojk kan sjunga and his friend =)


haha idol nästa...


Emil Lime


Världens sötaste Emil " Göteborgs Posten " Mårdbrink, puss på dig goding

Satan i Gatan

Helg och nu är det söndag igen.  . de går ju inte lite snabbt så fort man är ledig från jobbet! TRIST.

Jag har spenderat min helg i både Borås och Göteborg. Började fredagen med att vara hemma hos Emil, hyrde en film som hette The reef absolut inget jag tipsar om haha, emil somna det säger väl allt. Vi tog en lugn och mysig fredag helt enkelt.

Lördag och det var dags att åka tillbaka till Borås där dom hade firande för Finlands i stadsparken min mamma och syrra sjunger i finska kören så dom skulle uppträda med Timo Rääsinen , stavning? Then back to gbg och började fixa oss för förfest. Grillade med emils mamma och pappa och drack rödvin till det var änna gött. Sen förfesta jag emil och danne ihop åkte till gbg träffade henke, felicia, min bror hans tjej Erica , Mea och AnteFjante :)

Gick till flygarns och förfesta mer sen VIP entre på TrädgårN dvs kö företräde och gratis entre :)

DANS DANS gratis alkohol , shot shot shot , and other stuff.  Hemma hos Emil allt försent...



P.aRTy?

Hejsan.

Lördag, groggen i handen and musik. Bror min är på besök i Göteborg med sin flicka. Dom ska med oss ut idag , roligt :) ska även möta mina bästa flickor i Göteborg när vi åker in . Det ryktas bra utgång vad tror ni? ;)

Idag har jag varit göteborg-borås och nu göteborg igen. Vart finskt firande i stadsparken och mamma och syrran vart och sjöng med sin kör! Det var hur bra som helst! Träffade även Mio,Micke och Kimmie där. Kimmie ska snart åka till Göteborg för att vara med mig och Emil och på dagen shoppa, äta lunch på jensen then later BIO :) Kul att kusinen fråga =) !

Puss på en bra kväll nu skålar vi och köööööööör

Danza Kuduro

Tisdag och jobb dagarna går segare en någonsin , posetivt är att man sitter med Nina varje dag i allafall. Skrattar och shötar ist för att sitta helt själv och inte prata med någon pluspoäng. Sen får man säga hej till antefjante och sen gå haha, hon börjar när ja slutar hmm knasigt!

Vill ha helg och ledighet , sova ut! Går ju upp kl 6 varje dag nu när ja börjar 06:45 , great NOOOT!

Idag ska ja umgås med Mea, får la se vad vi hittar på något najs , powerwalk maybe?



Någon mer än jag som vill ha helg?

no service on tha phooööne.

Känner mig helt handdikappad utan lur, när man inte kan ta emot sms / samtal och inte ens ringa ut eller skicka sms till folk. Ring tele2 3 ggr nu dom har bett mig avakata... HUR LÄNGE DÅ?!?!

Klarar mig inte direkt utan telefon? Vem fan gör de liksom...

Skit irriterad. . .  NU VET NI VARFÖR JA INTE SVARAR and so on


5 månader.

2/5 - 2011

5 månader med min gubbe idag, grattis till oss ! jag älskar dig Emil♥



Mitt första glas av

I Finland gör man Sima och munkar till första maj. Detta är porlande dryck till varma sommardagar och förr i tiden vi hade det till som dryck när man arbetade ute på åker, (män drack mest hemmagjort svagdricka men också sima).
Sima innehåller ingen alkohol och är helt annat än mjöd, som dem gjorde i norden på Vikingatiden. Översättning att sima är mjöd på svenska är missvisande.Detta är ett dryck också för barn.

Jag har schttekt munkar i coocos fett med mamma och invigt siman som är klar idag, fy fään va gott det är! Mamma är grym på göra finska saker! Nu när ja dricker det tänker ja mycket på Finland vill bara åka silja line färjan över till Helsingfors med min familj. Det är fina minnen det bo över på hotell och njuta av den finska belfolkningen där alla pratar som oss, den goda maten och all härlig shopping. Kanske blir en tripp dit i höst mamma har nämligen fått en gratis kryssning av dom eftersom hon fyller jämt i år , fan va härligt om vi gör det säger ja bara , eller va då gör det? VI SKA ÅKA, måste shööta!!



suomi on minun sydämmeni, tulemme näkemään syksyllä♥


Det ska vara gött och leva.



Vart med Mea idag efter jobbet vi tog en promenad till Netto för att köpa dom nya chokladerna som hade kommit, vi gillade mest blåbär av dom två , det finns ju en ny till dock hade den inte kommit in på Netto en strawberry cheescake , stavning? Ja ni fattar va ja menar , sen hittade vi även sommarchips , tror ni om dom?

Ja finns alltid roliga saker på Netto. .

Gick hem till Mea och tog det lungt behövligt eftersom det bara är måndag.

Puss på en bra dag

Gillar 118800


go busschafför? party buss?


Födelsedags festen

Lördag dagen med ett stort F , för FEST!

Började dagen med att umgås lite med mea i knalleland , sen åkte jag hem till syrran för att fira micke som fyllde år i veckan, han fick 10 tia lotter av mig :) och så åt man massa god tårta. Åkte hem och började fixa mig för Meas förfest, väl klart gick jag hem till Mea och vi bytte kläder med varandra ibland är de bra att man har samma storlek så man kan byta lite, me lajki!

Folket kom och de börjades skålas, prata och fixning som vanligt för tjejer. Ja hade kul med MINA flickor iallafall. You now, puss på er ♥ Åkte till Göteborg och ja fixade så att buss chauffören satte på alla högtalare i bussen med den högsta musiken och tro fan han gjorde det också , party bussen nr 1 ! haha fan det var bra kul vill ja lova , sen drog vi till Bryggeriet och var där hela kvällen med lite drinkar och cider och trevligt fölk. Donken och sen mötte jag upp min pöjk för att gå och lägga mig och sova.




FEST


SKÅÅÅL!

krukor har man la till . . .

Blommor? men nää Smulan tror man ska sitta i dom själv och vara prynad . . . Som sagt ja har världens konstigate katter har sagt det för och kommer alltid säga det . puss på er ♥


Life.

Den 27 april, efter vi kom hem från rättegången så åkte vi hem till mea för att äta av hennes egen gjorda tårta , den var sjukt god. Sen åkte jag och ante ner till stan för att köpa present till henne som hon skulle få på lördagen då vi skulle ut på a la krogen. Tog även en bäärtz och cider på brännan och sen åkte jag hem till syrran för att träffa min kusin Mikaela som var på besök i Borås.

Vi köpte pizza och göttade oss, pratade massa om allt som vanligt ! Awsome.



RSS 2.0