VaLborg, födelsedagsfest and JÄGERMEISTER



Jaa , ja tycker om låten dum som jag är :)


Ikväll är det fest, ska fira Mea och gå på krogen i Göteborg. Lördagen kan inte bli bättre eller hmm kan den det?
Dryck finns det gott om, har ett lager nu höhö.

Va händer för er ikväll? Själv ska ja ha världens bästa kväll , är så jäwla taggad!!! I LIKE IT!

Tidsinställt inlägg GRATTIS MEA 19 år!!

För det är ingen vanlig de nej för det är MEA´s 19 års dag HURRA HURRA HURRA!

Grattis bästis på din födelsedag , jag älskar dig ♥



Fick bli massa gamla söta bilder på oss :) thihih!

Everyday I’m shuffelin

Tjabba , tjena , hallå!

Hem kommen till kära Borås yesterday, blev nog kär i Halmstad tror jag. Otroligt vacker stad, bra centrum , nära till havet och goa människor kan inte bli bättre. Litet men ändå stort! Hade världens bästa weekends på länge. Ska blogga mer om detta sen när ja får bilderna, vart även på en tripp i Liseberg igår på förmiddagen åkte lite spelade lite spel och njöt av solen sen åkte jag hem. Det ska ja också blogga mer om när ja lägger in bilderna på datorn!

Va har ni gjort i påskhelgen?

Snart kommer Mea hit , vi ska nog bara ta det lungt. Imorgon fyller ju Mea år :) whoohow! Blir ju till att fira henne i helgen, awsome.

Nej nu ska ja lägga ifrån mig datorn snart plingar det la till på dörren. HADE!

Tidinställt inlägg

Chaa Chaa eller ska ja säga godmorgon? ;)

Lördag påskafton och man får påskägg!! Själv ska ja gömma mitt i hotellrummet för Emil , hmm undra om han komemr kunna hitta det?

Senare idag ska vi nog förmodligen åka till halmstads äventyrsbad och på kvällen har vi bokat restaurang på hotellet som ingick i vårat paket restaruangen hette Restaurang Pio Matsal & Bar där kan ni läsa vad dom har för god mat , ja tror på plankan va säger ni?





Badfakta
Äventyrsbassängen
Äventyrsbassängen är inte enbart ett antal attraktioner såsom vattenrutschkanor, vattenpist, vildfors, bubbelzoner, strömkanal samt barndel med sprutande djur, utan också en stor bassäng med en behaglig vattentemperatur på 30 grader. Även lufttemperaturen håller 30 grader. Djupet varierar från 0-1,40 meter.


Ska även kolla in affärerna i stan och kanske shoppa lite och sedan gå och fika på något mysigt café.

Jag och Emil önskar er en GladPåsk:)


Tidinställt inlägg



Nu : Mysig weekend för oss i Halmstad. ♥

Tidsinställt inlägg

HALMSTAD HÄR KOMMER VI!!!



Nästa station Halmstad avstigning på höger sida...

Eftersom ja inte kommer kunna blogga under dom dagarna jag och gubben är i Halmstad så har ja förberett några inlägg till er snäll jag är va? ;)

Nu sitter vi på tåget till Halmstad och när vi kommer fram till hotellet ska ja springa in på rummet och kolla in våran bubbelpool !! Kanskte ta mig ett dopp med ett glas vin, låter nice enligt mig själv. Njut varje minut!

Om vädret tillåter så blir de promenad på stranden eftersom inga affärer kommer vara öppna på långfredagen, sen är de gå ut och äta och mysa heeeeela kvällen lång.



Hoppas alla får en lika underbar fredag som jag:)

the PlaylisT

cocunat dream - Mohombi den har fastnat på mitt huvud haha.
till the world ends - Britney Spears
rolling in the deep - Adele
party rock anthem - LMFAO

the time.

Känns det konstigt? ja det kan ja erkänna ibland att det gör , fattar inte riktigt vad som hänt ibland eller hur de kunde hända så fort efter så lång tid. Trodde det var menat att finnas för evigt, alla skratt, alla minnen , alla myskvällar , alla konstiga saker man gjorde. Det konstigaste är nog att se men inte prata? Undrar om de är så för dig? Men allt verkar har sitt slut men ja trodde inte det om detta det känns som att boken är stängd the end på the story.

We dont dance until the world ends...

Fick mig att tänka på det idag när ja såg dig både på stan idag sen stirrade vi båda på varandra rakt in i ögonen på jobbet för första gången på 1 mån....


Till the world ends.

You Know That I Can Take It To The Next Level Ba-by
Harder Than The A-list , Next One On My Hit Lis..



Onsdag och ja ska snart dra och duscha, sedan åker ja ner till stan för att träffa syrran och Mio, får se vad vi ska göra är ju inte lika lyckat med vädret men ska till rececentrum och köpa biljetter iallafall! Sedan kl halv 4 är de work som gäller, och efter jag har slutat ska ja fika med Mea&AnteFjante , mysig onsdag med andra ord.

Vill även gratulera min kusin Kimmie som fyller hela 14 år idag :) Grattis ♥ Ni kan läsa hennes blogg här : http://kimmea.blogg.se/ bara att läsa på hon har den med två vänner.

Nej nu ska ja duscha och fixa mig ;) HAAAAADE !!!!

dålig uppdate, bra uppdate.

Chaa chaa alla där ute!

Solen schteeker varje dag här i Borås , helt otroligt har bubblan spuckigt eller va händer?!

ja jobbar kväll och kan knappt njuta av det fina vädret , men åker ju iväg på fredag och då önskar ja soliga dagar minsann.

Va har hänt dagarna som passerat då ja inte har bloggat?

Shakria min söta lille katt har fyllt 9 år grattis shakkiiee!
Mio min underbara systerson har fyllt 1 år Grattis på dig igen killen!
Ja har grillat,ätit glass och softat med Mea&Ante
Jag och Mea har börjat med powerwalk på kvällen när ja kommer hem från jobbet , beach 2011?
Jag och mamma har städat hela våran balkong in och ut även vart och köpt blommor där av en tomatplanta får vi några tomater återstår och se?

Ja , jag tror detta är allt faktiskt? Hmm har ja missat nått får la ni påmina mig..

ni kan få en skön bild på Mio så lovar ja med uppdate ikväll eller imorgon :) pusssspåeerrrrr



Fake Plastic Trees

Sitter hemma hos syrran, vi går igenom lite planer och kollar även på våra mobell bilder som har kommit på mejlen idag , nu gäller det också välja vilka man vill ha hmm svårt! Blir en jäwligt snygg och go header på dom bilderna sen vill jag lova.

För övrigt så har man jobbat idag, var ganska jobbigt faktiskt vart sjukt trött men man hädar ut.
Ska sova här hos syrran, vi har ganska mycket och fixa inför imorgon. MIO fyller ju 1 år imorgon :) ♥ Stora killen.

Ska la börjas baka efter man planerat lite, go dag med andra ord. Ledig från jobbat imorgon plus i kanten.




BILDREGN

Guess whoooooot?

Lyxweekend

Halmstad City erbjuder bra och varierad shopping och för de som önskar en hel del kultur, blir man trött finns ett stort urval av mysiga cafeér att välja bland. Vid ankomst väntar mousserande vin på rummet. En av kvällarna avnjuter ni en underbar supé på en av Halmstads bästa krogar.

Ni kommer att få uppleva ett par mysiga och avkopplande dagar i Halmstad och ni sover garanterat gott i våra härliga dubbelsängar med många sköna kuddar. Varje morgon serveras en hälsosam frukost med nybryggt kaffe.

 

I paketet ingår:

2 nätter i dubbelrum med jacuzzi inkl. frukost
En två-rätters supé på halmstads bästa krog.

En flaska mousserande vin och choklad Spa produkter, lån av badtofflor samt badrock

 

Nästa fredag åker jag och gubben på en weekend i staden Halmstad! Aldrig varit där så ska bli kul , de är ju påsk med så blir nog extra mysigt :)

 

 


Sommar och sol med meapea

Igår var det världens finaste världer och jag och mea chillade på sjöbo med varsin glass i handen och lekte på lekplatsen, gött! Sen gick vi hem till henne och tog de lungt och blev helt plötsligt "sugna" på pizza så drog och dela varsin kebabpizza! Goa vi är, skulle drat och grillat vid en sjö idag men de gick ju sådär med detta vädret?

Så mea kom hit nu efter ja kom från knalle där ja köpte födelsedagspresenter till min prins Mio som blir 1 år på torsdag, lav ju!

Och snart ska jag och Mea leka lite till :) ! Puss på en bra start på veckan, här kommer en bild på meas glass!


Årets första grill!

Jag , Emil , Joel och Mats ( deras pappa ) körde årets första grill. Fy fan var gott det var behöver inte säga så mycket mer ni forstår nog själva ni får ett bildregn och dregla över ist.



Göteborg,utgång,emil&joel.

På lördagen åkte jag till Göteborg igen, åkte till Lindome för att möta upp gubben. När ja hoppade av tåget träffa vi niklas och henke bestämde att vi skulle festa ihop med dom, awsome. Så ja och emil stack till systemet och köpte jäger och redbull. Har typ blivit kär i det?! Bad joel hänga med ut också vi har alltid lika kul tillsammans.

Började fixa oss sen vart de förkrök med grabbarna. Efter en hel del dansande,gitarrspel och sång drog vi till en kille som hade grillfest! En väldigt trevlig hemmafest om ja får säga det själv , vattenpipa och trevligt sällskap.
Så härligt att bara vara ensam tjej bland massa killar. Blir på nått sätt ibland bättre ist för att de kommer massa fjortis brudar som man inte vet vilka det är.

Efter detta drog vi till krogen, blev bryggeriet! Mycket bra / Mycket dåligt.

Sen hem och käkade mat haha.

PUSS


JÄGER ÄGER !

Emil gillar vara fjortis :)

A new tattoo.

Fredags morgon gissa va Linnéa Gren gjorde då?


På väg till Göteborg. . .


På studion. . .


G A D D A D !


Vad tycker ni? :)

à la fredagsmys med Mea

Mea kom till mig på fredagskvällen efter jag hade jobbat, det var najs! Köpte med mig 2.25 cider och så rökte vi massa vattenpipa, pratade om allt , kolla BB och bara softa!

En go kväll med andra ord! ♥


Loka likes L.A

Ja var ju bara tvungen på att smaka på dessa, coconat var ju god första klunkarna sen blev de bara för mycket och festis alldeles för söt för mig , men någon därute gillar nog detta.


I will..

Lovar er en uppdate ikväll, eller kanske nu vem vet?!

Nya sedlar och mynt

Introduktion av Sveriges nya sedlar och mynt sker tidigast 2014/2015

Så här kommer dom se ut , kan säga att ja gillar att Astrid Lindgren får vara med det är hon värld!!♥




Designen för våra sedlar är inte klara med personerna på dom är klara, dom nya mynten har färdig design så nu kommer vi få 2 kronor och 200 sedlar , va tycker ni om detta? :)

just cant get enough

WHOOOHOW !

Lycklig är det stora hela idag. Ska gadda mig är så jäwla taggad ! Blir att åka till partille sedan och gå till tattoo studion, sen ska ja fan äta något gott i stan och helst köpa nått när man ändå e i centrala Göteborg!

Denna tisdagen har ja längtat efter om något, ledig från jobbet också kan ibte bli så mycket bättre eller va säger ni?
Bild kommer dyka upp ikväll.

På tal om något helt annant känner ja att ja har hamnat efter på BB inte kollat på typ 4 dgr och jätte mycket har hänt såg ja på hemsidan får kolla igen dom ikväll börjar ändå kl 16:00 imorgon at a la work!

I just cant get enough of tatueringar, men vem kan det egentilgen en gång gaddad alltid gaddad.

Nej nu är det dags att fixa sig. HADE BÄST :D


Rekomenderar

Bio filmen Im number four!

Jag tyckte den var riktigt bra, än såndär film som man känner var värld pengarna, dock var mitt extra uppskattat eftersom mitt jobb betalade den biljetten, bra att vinna på Transcom ibland.. Eller va säger ni.


4 månader

Har jag och Emil idag ♥ aj lav u!

Ska åka till göteborg alldels strax, kort och gott inlägg.

För mig och emil idag blir det , mat/vin ( om ja orkar dricka alkohol igen ) och BIO på kvällen.


P A R T > Y

Ikväll blir det Alingsås med Mea, AnteFjante och Rebecka! Krogen närmare bestämt Grand !
Förfest at my plazze then Rebecka is gonna köra oss to the fest!

Uppdate med min look kommer om någon timma måste fixa klart med mig först precis durschat och så ! Nu får ja skynda mig får gäster till mig kl 7 =)

Trevlig fredag de ska iallafall jag ha . ♥


RSS 2.0