You are my angel.

Man ska ju vara ärlig i sitt liv så . . Jag älskar dig.

Gråter alldeles för mycket när ja inte är med folk, lyssnar på balader och tänker tillbaka. Kan helt enkelt inte ta steget framåt. I miss you thats for shure. Så långt från dig, men ändå så nära. Ge mig dig. Hoppas stjärnorna för oss tillsammas någon kväll. Jag saknar alla dom där små sakerna. Man inser inte vad man har förens man har förlorat det så folket och mina vänner det ni har ta vara på det släpp aldrig taget det gör alldeles för ont. Jag vet om någon. . Sitta uppe på kvällarna , ligga i sängen och vrida och vända på sig. Gråter sig till sömns, är vaken tills kroppen verkligen inte orkar mer. Visar inget framför sina käraste utan har det för sig själv. Det är inget man vill uppleva. Vill bara vara lycklig, känna att en person en kille älskar mig. Känna det där härliga..

Orden : Jag älskar dig , saknar dig är aldrig tomma ord. . . Jag önskar så mycket, hoppas bara min önskan slår in det är det ända jag vill just nu. . Då kan jag börja le på riktigt och vara världens lyckligaste tjej på hela jord klotet!

Så mycket att ge , ta emot det.

PartyPIX från lördags med brudarna <3





Hade en trevlig kväll,förfest hos Antonia med massa hög musik, samtal om allt möjligt, bilder dans m.m
Sen vidare till Puls där vi dansade loss och hade det trevligt!! Provade en ny shot, Bacardi cherry med citron hahah helt OK.

Diggar er tjejer, hade trevligt! PUSS PUSS lite sent inlägg men bättre sent än aldrig <3

J´adore you

I'll swallow up all of you
Like a big bottle of big, big pills
You're the one that I should never take
But I can't sleep until I devour you
I can't sleep until I devour you
You're a flower that's withering
I can't feel your thorns in my head
And I'll love you, if you let me
And I'll love you, if you won't make me starve
I used to hold your heart to neck
I know I'll miss you if I close my eyes
But this is loaded with an open film
My pain's not ashamed to repeat itself
Pain's not ashamed to repeat itself



Love you

 


Grilldag med Melinda,Sandwi och Mio :)

Chaa Chaa bloggen !!

Haft en underbart sköön dag, sol, shopping och grillning!!

Har skrattar så jag har ont i magen, blev kött,sallad och potatissallad och självklart cola på det;) Sandwi var gullig och bjöd mig på en mjukglass efterråt PUSSS

BILDER säger allt ! Mer bilder mindre text!

























Visserligen en jädra massa kort på mig och sanna men hahah, vad gör vi inte för kameran :D <3 lovelyday!

Morsdag.

Grattis på morsdag mamma, love you very much!

Köpte blommor till morsan och mötte upp dom på en resturang har ätit två rätters och ska snart gå en promenad med syrran,mamma och Mio.

Kommer blogga mer ikväll med bilder och annat.

I belive in you. .

Förfest@AntoniaHAMMARfällmar

Chaa Chaa bloggen!!

Sitter och förfestar hos Antonia med Mikaela och Linda, vi ska till puls men nu

JAG KALLAR PÅ DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!

Hade göööt folket , love love !!
BIlder imorgon!

Btw : Antonias man Per Hammar i Zatziki :

If i were a boy. .

Om du hade varit en tår i mitt öga, hade jag aldrig gråtit vill inte förlora dig. .

Helg och det är dag lördag, bal nästa vecka och studenten veckan efter jag fattar verkligen inte. Jag går ut skolan aldrig mera en morgon i augusti när skolstarten för alla elever är och inte jag är inräknad. Har ju gått i skolan nu sen förskolan och nu är dagen kommen som man längtat efter och pratat om : "Fan va gött det ska bli att sluta skolan" . Men egentligen är det verkligen så sköönt? Jag hade lätt kunnat gå ett år till för att få vara med mina vänner och ha goa skoldagar som är slappa. Jag menar ja har inte riktigt tagit klivet ut i vuxen livet än, har inte fått något sommar jobb och kommer få söka för fullt till hösten. Men vad ska man jobba med? Vad vill ja bli? Det är så mycket frågor och än så länge så lite svar. . Vart kommer pengarna rulla in ifrån? Inga mer studiebidrag efter juni, shit . . Årskurs 3 har gått som karusellen kanonen på liseberg. Alldeles för fort har inte ens hunnit blinka och nu står jag här med 2 veckor kvar av skola i hela mitt liv. Det kändes som igår att vi började 1:an och jag kände inte någon i min klass. . Sen gick det bara så fort och redan i höstas beställde vi studentmössor. Nu har jag den i min hand min vita klänning och skor. Sen har ja balklänning i garderoben med skor, allt ska användas allt ska firas!

Om jag hade fått bestämma mitt val till gymnasiet nu hade jag absolut inte valt Hotell&Resturang, hade nog tagit måleri,handell och service eller något annat. För att stå och laga mat dagarna långa är inte riktigt min grej. Men vad ska ja säga man var 15 år och skulle bestämma sin framtid, nu fyller jag snart 19 och vet lite vad ja tycker om.

Jag undrar hur många personer som verkligen är super nöjda med sitt val i gymnasiet, känns typ som att 2-5 elever av varje klass jobbar med det i dagens läge beroende på linje. Jag vill iallafall hitta ett super bra jobb som ja verkligen trivs på och känner varje morgon: "kul det ska bli och gå till jobbet".


Lördag dagen med ett stor L som i mitt namn Linnéa, vad händer?
Btw, älskar att vara moster för Mio min prins "polis" du har gjort att ja är lycklig!




Genom rosengården med de silverpopplar.

Chaa Chaa bloggen!

Sitter hemma hos syster min, vi håller på att få Mio att sova sen ska vi ut och promenera! Sen ska ja hem till henne igen och fixa mig inför hemligt (A) tihih! Kommer nog bli nice tror jag!

Hinner inte skriva så mycket mer nu för vi måste gå ut nu! Hörs ikväll bloggen hoppas alla får en mysig fredag va ni en ska göra =)

ja vill inte . .

Jag vill inte mer, jag orkar inte. . snälla sluta det gör ont! Försvinn föralltid den jäwla känslan, de gör för ont
Vill bara härifrån, där ingen vet vem man är , där man kan börja om på nytt eller varför inte spola tillbaka tiden, då man var 3 år satt i sin mammas famn och inte visste hur framtiden skulle se ut, redigera saker dom som gör ont! Vill inte gå igenom det igen men tyvär så är de precis det jag gör. . FAN också!! Fäller en tår, en tår för dig min vänn, har ju inte raderat någon bild på min data , ingen konversation på min mobil utan allt finns kvar som om det vore som förut. Är det verkligen över nu på riktigt? Kan du inte säga det till mig ja behöver höra det för att stänga våran bok för gott, Var inte feg snälla , berätta bara det för mig. . Jag kan ta de även fast det kommer göra ont, du har hittat en annan tjej som du vill dela ditt hjärta med. Säg det bara om det är så det är. . Annars hade du la inte slutat prata med mig?

Jag har sagt det förr och jag kommer säga det igen. du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, den kommer aldrig försvinna utan alltid finnas kvar.


This is my life my friend.

Hello Bloggen!

Haft en helt underbar torsdag, verkligen kännt mig lycklig ingen har förstört det.
Började dagen med att vara i skolan kl halv 10 för lektion men självklart var den inställd eller något så var egentligen ledig idag. Så jag och sanna åkte till knalleland och shoppade och kolla smycken till balen , mysigt! Efter det åkte jag hem till min systeryster och vi promenerade till knalleland för att hon skulle köpa lite saker och jag köpte en present till Mio <3. Vi vandrade ner till stan köpte sallad på paprika hur gött som helst och sen vidare hem till henne för att käka sallad och vänta på preimären på bästa serien som någonsin har gjorts för tjejer Sex and the City! Kollade på deras nyaste film dvs : Sex and the city 2 ! Var helt underbar film, satt där i biosalongen och ville inte att filmen skulle ta slut, verkligen älskar och se på deras liv och hur roliga dom är. 4 bästa vänner som kan prata och göra allt med varandra , lever alltid the best time of there lifes. Kärleken där känner jag igen mig i , det är sjukt. . Önskar så mycket men får ut ganska lite. Carrie Bradshaw " Sarah Jessica Parker" är ju helt otroligt grym, hennes liv är ju fantastiskt!

Jag säger som Carrie Bradshaw:

“Maybe there are no right moments, right guys, right answers...maybe you just have to say whats in your heart!”

“After all, computers crash, people die, relationships fall apart. The best we can do is breath and reboot.”

“So many roads. So many detours. So many choices. So many mistakes“

"Can you really forgive if you can't forget?Ӭ

"When a relationship dies do we ever really give up the ghost or are we forever haunted by the spirits of relationships past.”


Finns så mycket mer från den tjejen som är bra. . Men du killen du ska veta att jag tänker på dig.


The princess and the frog!

Film: The princess and the frog! hahahha så jäwla rolig med farmor liksom hahahha nog inte skrattat så mycket på länge!!!

Nu blire MYS liksom på högsta nivå liksom, diggar musik värsta hööög så liksom, hade bäst världen liksom?!



I feel so alive!

Chaa Chaa bloggen!

Idag har det varit plugg dag om någon . . Pluggat i 4 timmar nu! Men äntligen klar med allt vi hade efter oss fy vilken skön känsla kan jag lova! Riktigt stolt över mig själv faktiskt!

Ett arbete var från 2:an liksom , linnea skärp dig!? Men nu är det gjort och ska bara lämnas in, UNDERBART!
Det är bra när man är flera och pluggar , man puschar liksom varandra. Så nu ligger jag och sanna riktigt bra till och behöver inte komma på vissa lektioner för vi är klara med allt i dom!!

Idag så ska jag vara med Sanna ett tag till sen ska ja hem till syrran med henne och hon ska ge sin present till lilla Mio, undra vad det kan vara! Sen ska ja hem och ha mor&dotter dag, hon ska laga god mat och sen ska vi kolla på film liksom! Mysigt! Har fått mina balskor idag med lägger ut bild på dom senare under dagen :)

För nu ska jag och sanna laga tacos och hade gööööt!PUSSSSS

Dont worry be happy?


Valborg: 2009



. . . ord som är tomma

Fy fan, va har hänt? va fick allt att sjunka så lågt. Hur kan man göra så? Jag fattar inte , jag har inte ens gjort dig något . bara älskat dig mer och mer för varje dag, Alltid velat stå vid din sida. . Men du vill väl inte ha mig, kanske dags linnea vakna upp från drömmen kom tillbaka till verkligheten. Vad finns det att hämta där? Ser saker ja inte vill se, hör saker ja inte vill höra. Snälla ta mig härifrån, Ge mig 100000000000000 miljon kronor, då ska jag leva åka ifrån allt. Bara åka bort från Sverige, från VÄSTRA GÖTALAND! När allt händer så kommer det som en bomb, nu small den, tack!

Somliga människor har iallfall hjärta och blod som är rött och varmt. . . . Vissa har ett helt svart och helt iskallt hjärta. Inte är de varmt iallfall isåfall hade detta verkligen ALDRIG hänt. Jag har inte gjort ett ända fel, har bara väntat och väntat, hoppats och hoppats och bara fått känslor. Var la helt fel. . .


Btw: Ignorence is your new best friend! Man vinner inte på det, man förlorar. .



Världens bästa moster är : Linnéa Gren

Tro det eller ej men det är faktiskt sant!

Min prins,sötnos och allt: Mio <3 älskar dig sen dag 1!!




Erkänn han är söööt? Kommentera nu!!!!!!!!

Vet ju liksom hur många läsare jag har per dag så nu kommer ni inte undan!

Steeker vi ?!!



Chaa Chaa bloggen Linnéa Albin Gren här liksom. Händer liksom?

Jag är gift med någon mikaela eriksson aldrig träffat henne vi ska ses på tisdag på cafe tant grön.:D älskar he nne

[email protected]


En bild säger mer en 1000 ord, Ni är bäst behöver inte säga mer än så Jag älskar er <3


Jag hoppades så mycket att de började göra ont istället. Nu kanske ja inte ska hoppas längre? Bara låta livet pasera sin egna väg, inte hjälpa den på traven, se vad som händer vad som dyker upp jag är ju trots allt bara 18 år. . Hoppas den går den väg jag vill att den ska pasera.

Hade gött världen, Ta vara på de ni har. <3

Förfest,krog,hem,vakna,färgahåret,ha de göööt

Chaa Chaa bloggen!

Vaknade precis med Sanna , vi käka kellogs special K och hade det göööt liksom! Hon ska snart dra och shoppa med sin mor och ja ska vänta på att klockan blir lite mer liksom. Sen ska jag ner till stan och färga håret hos Linn :)

Vart på puls igår med Mea och Sandwi, var kul kul, spelade black jack och vann en jäwla summa liksom! Noooow we talking.

Bra och ha lite extra pengar nu innan studiebidraget. Btw det är bra att ha självförtroende.

Hade göööt världen, Pusshaaaaaj


Im in love with a fariytail even though it hurts sometimes.

Headline says it all. Or do it?


Chaa Chaa Bloggen!

Ikäll är vi kungar, utgång på puls!

"Ses i dimman" ? eller hur brukar det låta haha..


On of it



you came over
like a midnight appetite
nobody believes me now

i ran across and
saw thousand people on my way,
on my way, on my way out

one of it, two of it
one of it, we'll make the most of it
you'll love it
one of it, two of it
one of it, we'll make the most of it
you'll love it

you left me out there
in the early morning rain
why would you believe me now
I'm only trying
to protect my point of view
I want you to let me in

one of it, two of it
one of it, we'll make the most of it
you'll love it
one of it, two of it
one of it, we'll make the most of it
you'll love it
and you try

to give me something
to give me something
but i'll do something
but i'll do something
let's try

one of it, two of it
one of it, we'll make the most of it
you'll love it
one of it, two of it
one of it, we'll make the most of it
you'll love it

can you *count* me in
can you *count* me in

Thanks to wen for these lyri

Mitt liv , mitt alllt.

Chaa Chaa bloggen.

Sitter hemma hos min snygging Sanna Isopahkala nu , Mys nivå på högsta nivå liksom! Vi ska steeka film,noooba Xbox och käka göööt! Diggar dig bruden, glöm aldrig det!



Va händer liksom? Varför kan inte allt vara som dag 1? Spola tillbaka tiden hade ja velat göra , till den 26 Februari 2009 ! Då snackar vi tider. . Frågan är la mer om du minns. Sen gick det några veckor sen kom la de bästa datumet i mitt liv. Men men önskar bara vi kunde prata som förr. Bara snacka som vanligt på FB och SMS. Men det är ju upp till dig, hoppas du väljer det jag vill att du ska välja.

Har tänkt på en sak, finns man alltid där för en person man tycket så himla mycket om? Ger man aldrig upp? Är man alltid den som väntar ut till personen hör av sig och är världs bäst? Vart går gränsen för kärlek? Finns de någon gräns, ja undrar ibland asså. Hur mycket stryk tål man? Hur mycket tålamod har man? Är man dum . . Eller är man underbar? Är det bara att gilla läget? Eller ska man börja lyssna på omvärlden. . Sluta lyssna på hjärtat och börja tänka med hjärnan eller ska man tänka med hjärtat? Hjälp hur gör man. Har nog glömt hur man gör eller något vad vet jag. Vet ingenting längre. . Hjälp mig? Eller va ja behöver la inte hjälp? Tänk Linnéa LEV livet. . Men btw går de?



Idag : Träffat min kusin Mikaela Larsson, shoppat(Y) och fikat på cafe viskan blev min älskade islatte. Sen vidare till syrran, träffa Mio <3 Sen fixa sig, gå till restaurang för att fira mina kusiners morsa ! Nice som fan var det, käka fläskfilé med pepparsås och potatis och rotfrukter. Ingen dessert för ja visste att ja skulle sova hos Sandwii idag , och att en fågel hade viskat i örat på mig att hon skulle baka annanspaj :D BÄST!

SÅ nu ska vi hade gött leva livet och må allmänt bra. Imroooon är de krogenlainen , kommer bli grymt!

Hade gööttt världen, Önskar Linnéa . Ps ta vara på det ni har Ds


☆ Read it, Feel it ☆

It doesn't matter how far apart we are now
You can add up all the miles in between
If you take a good look all around now
All you see is you and me
When I look at myself in the mirror
I see you standing there smiling at me
And I'm right back at the beginning
Lost inside this memory
I won't ever let go, all that I want to hold onto

That we belong together
Like the moon and stars and midnight
We'll be strong forever
Cuz we belong together
Whoa, whoa... whoa whoa

Doesn't matter how long that it takes you
Cuz I'll always be right by your side
And weven when darkness awaits you
I'll be there to be your light
It's a hard lonely road
When you're standing outside in the cold

That we belong together
Like the moon and stars and midnight

We'll be strong forever
Cuz we belong together
Whoa, whoa... whoa whoa

Sometimes it's hard to learn to let go
Life always knows the right moments to show you what you needed



Vad ska ja säga, inte uppdaterat på ett tag, inte haft någon lust eller vilja. Mycket händer , vissa saker är bra andra vill ja sudda ut. . Vill liksom inte uppleva dom, snälla ta bort de.

Imorgon är de kalas. Ska vara med min älskade Kusin Mikaela hela dagen innan, mysigt. Fika och Shopping står på schemat tror jag. Om ja känner den bruden rätt ;)

Tankarna är många och ja orkar inte skriva ut en hel roman om allt idag. Får bli en annan dag. . Hade bäst världen. pusss

The answer

Allvarligt ME. . .  I dont know,'allt man går igenom varenda lilla dag . . Tankarna, känslorna jaa allt du vet vad jag snackar om behöver inte skriva alla mina åsikter då blir de nog en hel roman . . . Kan inte släppa taget det går inte, man förstår inte förens man upplevt det själv.

Your sweet moobeam, the smell of you in every singel dream I dream. I knew when we collided, You are the one I have decided. Who is one of my kind. You gave my life direction, a game show love connection, we cant deny. . . Im so obsessed my heart is bound to the beat right out my untrimmed chest. One thing are fore sure , I belive in you. Watching you is beautiful. I want the world to se you be with me. .


Hemma hos syster yster : ) Kom hit direkt efter skolan. Var ute på en långpromenad sen har ja passat lilla Mio, bytt kläder m.m , tagit lite foton med lilla gubben! Nu ska vi kolla på film eller något ja har lust att baka så ska fråga syrran om hon har lusten. Sen får vi se vad som händer.

Nu ska ja dra och Pussa på Mio. Hade gött världen chaaaoouuu

Are u Sure?

Linnéa Viktoria Madeleine Gren

Ring mig, vill prata med dig. MANBOY MANBOY YOU CAN CALL ME MANBOY I  DONT CARE SHOW YOU HOWE TO LOVE . .

 

Bilträ[email protected]

Chaa Chaa bloggen.

Kvällen igår var som den var, hade kul på förfesten hos Mikaela och sen drog vi med göteborgs bussen till Klubb Karisma. Var ett jäwla krångel att ta sig dit med spårvagnarna men med många om och men så hitta vi. Stog ju på gäst listan så var tvunga att vara där i tid vilket vi hann! Två vånings disco med hyfsad goo musik, helt okej klubb.

Hade kul med mina tjejer ialf , pusss på daaj mea.


I'm standing underneath the stars
And I wish you were here

Linnéa Viktoria Madeleine Gren har inte så mycket mer att berätta. . Orkar inte. Tänker tillbringa min söndag med Melinda,Micke och Mio. Vi ska på Billträff och sedan hem till dom och laga mat och kolla på GossipGirl, blir nog mysigt!

PARTY.TJEJER@GÖTEBORG.SE

CHAAA CHAAA BLOGGEN!

Idag smäller de är såå glad nu va, shit hahahahha :D Krogen á la göteborg ikväll med mina tjejer det var fan inte igår kan ja lova! Så nu ska vi röjja göteborgs gator och harree göööt liksom! Förfest hos Mikaela sen drar vi vidare till Göteborg,klubb Karisma! Så ska börja fixa mig snart ska ju vara hos Mikaela om drygt 1 timme sen är de förfest på G!!! Ska börja dricka lite snart tänkte jag , nu är jag TAGGAD OCH GLAD! :D :D:D:D:D:D

Kanske en mysig natt med man vet aldrig JB



TATUERING!!!!!

YEEES ÄNTLIGEN !

Trodde inte jag skulle få tid så fort! Men 4 juni då smäller det , fan va gööt ! Så underbart :D


Var inne på studion idag i göteborg, trodde jag skulle få vänta till hösten men icke sa nicke då utan bara till juni :D Nu är jag glad!
Ska ja göra detta stjärnfallet som bruden har dock ska ja skriva i mamma i den största stjärnan på kanten på lantin, LOVE YOU!




GÖTEBORG!

Strålande sool , värme , klarblå himel = Underbar dag!

Frågan är vad vi ska göra, grilla, gå till stan och fika, åka iväg någonstans?
Nej vi får la se vad som händer, fixat mig lite väntar på segisen Jimmu när han nu blir klar liksom. . Brukar ju vara tvärtom att tjejer är sega men han är ju som han är , HAHA



Dagens låt: Hate S3X - May Qwinten
Dagens outfit: Leggings, en söt topp.
Dagens göra: Vara med Jimmu.
Dagens plaze: Göteborg-Partille.
Dagens vill ha: Kanske något nytt sött plagg och laga good mat.
Dagens puss: Går till Jimmu, klaaart.
Dagens roligaste: Har inte hänt något . Kommer väl ;D
Dagens jobbigaste: Byggarbetare som kommer kl 08:00 istället för 11:30. .
Dagens tips: Njuta av solen, hare göööt och steeka!
Dagens kom ihåg: Ringa till tatuerings studion!!
Dagens ros: Min mor.




Mikaela Eriksson igår :)

Igår på kvällen ringde jag hem till Mikaela, shit det numret har man inte slagit på ett tag. Hon svarade direkt sen var det iväg till hennes hem. Kändes som det var en dröm ett tag, var så länge sen jag såg dig gumman! Härligt att träffas, har saknat dig så otroligt! I love you girl <3

Everything

KÄRLEK?!


Allt du gillar har du i dina händer. Man äger det, det är ditt egna. Ingen annans! Man är ett par din käraste tar dig i handen ni flätar ihop era fingrar tillsammans, ni blir en innan var ni två. Nu sitter ni ihop och visar eran kärlek utåt till människorna runt omkring. Stoltheten växer inom sig, kolla på oss vi är tillsammans! Detta är min pojkvän / flickvän! Men vad är kärlek nu då? Är det alltid en saga där din mage får fjärlilar för den du ser?
För en del personen kan de ju alltid pirra i magen bara det tänker på personen den är kär i. Vissa blir nervösa andra kallsvettas. Jag pratar nog inte bara för mig själv med detta, men det är ju alltid lika härligt att vara nykär!
Eller bara ha en partner, veta att man har en människa som älskar dig mest av allt för den du är och skulle vara villig att göra allt för dig. Kärleken lämnar ju aldrig någon oberöd den saken är klar. Det är ju inte alltid du får en besvarad kärlek från den du vill. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman
. . .



Det var mitt lila utlåtande om kärlek. På tal om annat så är jag hemma hos Jimmu. Vi skulle få ett par byggarbetare in hit kl halv 12 men självklart kommer dom in kl 08:00 och väcker oss. . KUL , KUL!
Idag så ska vi hitta på något kul det sa vi igår frågan är bara vad, jag ska be Jimmu bestämma något upp till dig gubben bara så du vet! Sen ska vi äta hos hans föräldrar , mys mys!

Igår när vi kom hit hälsade vi på hans bror och flickvän med barn, hans mamma och lilla syster var där också. Vi pratade och hade de gött. Sen drog vi hem och kollade på bästa filmen någonsin, "Avatar".
Dock somnande jag i slutet men de e lungt! Har två till filmer att kolla på idag Alvin och Gänget 2 och någon annan jag inte kommer ihåg namnet på.



Hade underbart, PUSSS





Det ända vi kan påverka är framitden, kan vi inte börja där? Jag menar på riktigt.


If you believe in a future
when we're together,

I won't let you down.
If you want to stay close
I'll never let you down
Cause we are ready to make it
Oh forever, that´s for sure

Cause you are my angel you saved me from danger.
With you I'm no stranger I won't suffer any more
Cause you are my angel you saved me from danger.
With you I'm no stranger I won't suffer any more

Detta ska jag göra nu när jag är hemma . .

  • Träffa Syrran,Micke och Mio
  • Vara med Mamma  ( mor och dotter dag )
  • Vara med mina underbara vänner!
  • Vara med Mr.Underbar!
  • Äta SVENSK mat.
  • Shoppa, Gina Tricot here I come.
  • Ge mina presenter (A)
  • Fira Mikaela Mea Eriksson!
  • Fira Micke!
  • Vara i mitt rum! Sova i min säng
  • Pussa en viss person.
  • Njuta av att jag är hemma i Sverige:)

Leva livet helt enkelt, veta att man har bra affärer , bra resturanger som inte kostar skjortan att äta på. . Svensk pizza med massa kebabsås liksom? kostar inte direkt 140 kr här . . . Njuta av mammas lovade måltid för mig thihi :D ska bli såå göööt!



PUSSAR PÅ DETTA!

SVERIGE !

Hejsan ALLA, eller aaa förlåt chaa chaa!

Igår den 11 maj landade vi i Sverige har kommit hem från Tyskland, shit är så van vid det tyska tangentbordet så är alltid nära på att skriva a ist för å och trycker där jag vet att deras Y sitter men där sitter ju vårat X hahahah shit linnéa skärp dig !

Väl framme på flygplatsen så står självklart Jimmy och Tanja där och tar emot mig och Sandwii! <3

" I dont want this moment to never end "
Det var vad jag kände när ja sprang hoppade i din famn, tiden stod stilla när vi kysstes för första gången på 1 månad. Det var underbart! Var så lycklig, ville inte släppa bara vara kvar där i din famn och kyssa dig tills allt var tomt...

Sen var det ut med väskorna och packa in det i bilen, köra iväg till kära Partille, Borås blir idag!
MYYYS på högsta nivå, kommer aldrig glömma. <3


BORÅS

Blir av idag, väntar på att Mr.Underbar ska komma hem tyvär så hade han jobb idag. . Ska hem till min kära mor oh gud vad ja längtar till att få träffa henne!  Sen vidare till Syrran och Micke och den lilla ny komligen MIO <3 Han är nog den sötaste ungen jag sätt! Min visningsbild på mobilen, nu är jag äntligen Moster! Sen blir det ringa MeaPea klaaaaaaaaaart :D träffa min DARLING :D <3 LÄNGTAR!!!!

Så ska nog kolla på Andra Avenyn har ju 4 avsnitt att kolla på , dock är ett av dom det sista for ever. . . BUHU!
Om inte det ska jag gå till Allum och shoppa med Anna om hon svarar :) mys!









Det betyder.



So far away from where you are
These miles have torn us world's apart
And I miss you
Yeah, I miss you

So far away from where you are
I'm standing underneath the stars
And I wish you were here

I miss the years that were erased
I miss the way the sunshine would light up your face
I miss all the little things
I never thought that they'd mean everything to me

Yeah I miss you
And I wish you were here

I feel the beating of your heart
I see the shadows of your face
Just know that wherever you are
Yeah, I miss you
And I wish you were here

I miss the years that were erased
I miss the way the sunshine would light up your face
I miss all the little things
I never thought that they'd mean everything to me

Yeah, I miss you
And I wish you were here

So far away from where you are
These miles have torn us world's apart
And I miss you
Yeah, I miss you
And I wish you were here

Vill till dig nu. <3

This is my best friend! <3



Idag ringde Mikaela 'Mea' Eriksson till mig, kändes skönt att fa prata har inte pratat med henne pa en manad nu! Känns helt sjukt. fran att prata varje dag till att knappt ens fa prata.

När jag kommer hem ska vi ha det sa jävla bäst. Lördag, Göteborg, krogen you&me baby! Ska göra den bästa födelsedagsfesten för dig älskar dig <3 / Din Linnéa Best friends forever!

° Now I wear the biggest SMILE°


Yeeess äntligen fucking jäwla äntligen INGET MERA JOBB HÄR I TYSKLAND!

Sa jäwla lycklig är jag, helt sjukt att man kan bli sa glad va? Ska snart aka hem snart kan inte bli bättre fan va lycklig jag är!



Imorgon bär det av till München, ska bo pa hotell där med Sandwii tills pa tisdag da vi aker hem ! :) Vi ska typ ga runt och shoppa lite för dom sista pengarna sen spara resten till taxfreen ! :D Vi kommer nog vara dom gladaste människorna pa flygplatsen och flygplanet hahah, VI KOMMER ATT SJUNGA !!! 

Sanna my darling <3 :


my binoculars on, alone,
staring out of my window,
i see the best creation of
woman that i ever saw in
a long, long time

some say it is wrong
but what if she knows
that i am spying on her
would she strip down
naked and entertain me

oh my God shes doing it

taking it of (x5)

Shes getting naked (x4)

she threw her shirt
( off on the floor)
then threw her bra
(off on the floor)
then threw her skirt
(off on the floor)
then threw her drawers
(off on the floor)

(i cant believe )
(shes getting naked)
(x4)
im waiting her, off on the floor
no topping her off on the floor
no stopping her off on the floor

she knows im watching her, off on the floor..

(I cant believe)
(shes getting naked)
(x4)

Varan sang i  Tyskland!


I want the world to see you be with me

Chaa Chaa bloggen!

Nu är det inte manga dagar kvar innan vi drar fran Tyskland! FYY FAAAN va gött säger ja bara . 4 dagar kvar nu.

Pa söndag aker jag och Sandwii till München där vi ska stanna tills tisdag da vi aker :)

Är framme pa landvetter kl 21:25 da vara snyggingar kommer och hämtar oss. Mmmm puss pa det va <3


Jag längtar sa mycket nu, ska bli sa härligt! (: <3


NOW we talking!!!

Chaa Chaa bloggen!


Länge sedan ja uppdaterade nu. . Hinner knappt vara inne pa min egna blogg! Suck.

Igar firade Sanna AKA Sandwii Isopahkalas födelsedag , 19 ar blidde denna brud! <3 :) LOVE

Vi var pa en krog sen en annan krog, blev fulla och glada och hade de riktigt kul, träffade en ny tjej kompis , ovanligt? Söp lite till och provade värlens mest äckligaste shoot i hela mitt liv. Den bestod av apelsin kanel och sprit? Fy faan säger ja bara , dock var de gratis sa haha ;D

Vill säga att ja saknar mycket där hemma dock inte allt, man märker vilka som är ens riktiga vänner , som som hör av sig, dom som fragar hur man mar m.m. Jag längtar hem till lilla Mio(systersonen) . Vill hem till mamma och syrran . Jaaa vill hem till ALLT, nästan.

Jag älskar er <3


Girl, dont do something you will regret! I have my eyes on you. .

RSS 2.0