Sommartider.

Mio♥
    
You are my sun shine.

Minns när ja träffa dig och du var 1 månad liten och go , nu är du 3 månader och 17 dagar för att vara exakt. Du har utväcklats så otroligt fort, nu kan du greppa tag i saker, suga på tummen (innan var det hela handen) Nästan sitta upp själv för några sekunder, rulla från rygg till mage.. Du är helt fantastisk ska du veta! Keep up the good work, you are the king!


Inte bloggat på ett tag, inte orkat! Det gör man faktiskt inte alltid

Har haft en filmkväll för mig själv idag, kollat på wolfman och its complicated än så länge har en film kvar som ja tänkte kolla på nu innan ja läggar mig. Mamma laga tacos till oss två, mysigt ♥

Tänkte på en sak inatt när ja somna hur mycket jag saknar att någon ligger jämte mig och håller om mig,  vakna upp och veta att där ligger personen jag älskar . Vända sig om och se ansiktet , le till varandra och ge den mysiga morgon pussen. Avund på dom som har det så. Det gör nästan "ont" att ligga själv och inte ha någon pojkvänn något jag saknar väldigt mycket i mitt liv. Något ja behöver i mitt liv. . . Att bara sova jämte någon kan betyda så mycket i någons liv e sjukt. Kärlek är otroligt i mina ögon.


Snart kommer Sandwii hem också, saknat henne ska ni veta bloggen! Så vi ska hitta på något vi aldrig gjort förut bestämde vi! Längtar kan jag lova. ♥

Imorgon blir det mycket mera uppdatering mer än va ja gjort dom senaste dagarana . .  ska försöka få in lite bilder också!! Nu ska ja kolla på min film sen ska jag sova. Imorgon blire kalas och bio! PUSS och godnatt


Mitäää håller hon på med?




Ja, undra va tjejen linnea hittar på nu då.
- I know.


1 dagen på mitt jobb

Jaa på tal om annat!

Idag var första dagen på mitt jobb, började kl 8 och slutade lite efter 4. Riktigt bra känns , bra kollegor !! Detta gillar vi. Började dagen med massa information , abonemang hit abonemang dit, mobilt bredband hallå mobilt bredband hej då! Väldigt mycket information på en och samma dag. Det som är riktigt bra är att vi får ett stort text häfte där det står vad alla saker betyder plus ett övningshäfte som är frågor vi ska ha prov på. Skolgång igen? OHJA! men bästa inlärnings metoden för moi!

Sen vart det världens längsta lunch rast i 1 timma och 15 min? Aja vi drog till Willys och satt ut i solen =)

På jobbet har vi även en kaffe/expresso/varm choklad maskin som dom har på resturang east, riktigt god choklad i den ! Sen även massa frukt som man får ta hur mycket som helst. Åt nog minst 5 nektariner jag och Elin idag HAHA.

Sen vart det iväg att samlyssna med en pöjk vid namn Pjär vid ett av skeppen! Vi hade hur roliga kunder som helst som ringde och klaga och fråga om allt möjligt. Även fast man skrattar och har roligt, lär man sig jätte mycket med att sitta jämte en erfaren grabb som Pjär . Han visar hur han knappar in allt på datan m.m . Plus poäng.


Sen fick jag skjuts hem till sjöbo och drog hem till MeaPea.

Hon har ju fått en liten kattunge var bara tvungen till att se den, skiiiiit söööt !! Namnet på pöjken är Prince :) Riktigt busig liten filur det där! Mikaelas nya älskling hon ska ha film kväll med honom nu!

Själv ska jag kolla lite tv sen blir det sängen. Upp och jobba imorgon igen!

PUSS på er,

jag tror jag har blivit kär.

I en IPHONE!

- Nu när man väl jobbar på tele2/comviq får man faktiskt sjukt bra personal rabbat, säljer ju självklart min gamla då och köper Iphone. Men är inte hundra än. Får se vad jag gör ska inte bara bestämma mig pang bong. Måste vara helt säker på att jag vill byta.


Helt sjuk snygg ju?

Vet att ja byter mobil ofta. . haha så linnea gren. Håller mig knappt ett halvår innan jag vill ha ny, så jäwla vet inte vad . . . .

Skriva på -

Skriva på dagen?

idag klockan halv 2 ska jag ner till Manpower kontoret och skriva på papper , avtal / lönepappaer m.m . Sen träffa de nya teamet och kolla vilka man kommit med av dom deltagande igår som blev utvalada. Även träffa våran Team leader.

Efter det ska jag hem och då kommer syrran,micke och mio hem till oss för att äta middag och lite sånt. Jag ska ju göra mickes 30 års tårta som är liiiiiitte väl försenad, men bättre sent én aldrig?

Bilder och sånt kommer ikväll! Hoppas alla får en bra dag, sol i borås idag shit va händer?


Liseberg.

Igår runt kl halv 7 åkte jag ,syrran och carro ner till göteborg för att gå till Liseberg. Ingen Lotta idag utan mer äta på Tyrolen och spela massa spel =)

Åt det man brukar ta på Tyrolen, Nosiette,klyftpotatatis och bearnaise sås! Det vart riktigt gött när vi hade den bästa servitöreN!

Efter vi suttit där ett tag och ja kramat klart på P så drog vi ut och spelade. Carro var jätte nära stjärnvinst men självklart e de numret före. Typiskt liseberg. . . . Hade det jätte kul igår och det var riktigt bra väder i Göteborg.

Kom hem ganska sent till Börös och då hände la inte speciellt mycket !


JAAAAAAA!!

Det är ingen vanlig dag för att linnea har fått sitt första riktiga jobb. HURRA HURRA HURRAA!!!


Idag den 26 juli, kl 17:15 ringde min chef och sa att ja fick jobbet på Transcom. Ska skriva på löne papper och kontrakt imorgon sen börjar jag jobba på onsdag!

Nu är jag glad. Uppdaterar mer imorgon om vad som hänt osv.

SOV gött alla . Det vet jag att ja kommer göra . PUSS

Arbetsintervju del 2

Idag ska jag på möte med dom stora cheferna för företag TC. Klockan två ska jag vara där om typ en timma, hoppas verkligen jag får ett samtal på eftermiddagen som säger: Linnéa du fick jobbet! Är inte nervös , undrar mer vad det kommer vara för andra ungdomar på detta evangemang. Någon man känner kanske? Vore kul så har man någon att prata med medans man väntar.

Efter det stora mötet ska ja hem till min syster. Då blir det nog liseberg med henne och carro. Ska äta på Tyrolen , wounder why. ;)







Buisness women

Bad,tidning och njuta.

Nu ska ja hoppa i badet och läsa min nya tidning, sen kolla på film !

Myskväll helt enkelt. Njut varje minut.


 

Liten blir stor

Dopdag för Mio

I fadern , sonen och den heliga andens namn döper jag dig här med till :
Glenn,Mio,Maximilian ♥




Idag vart det dop dag för prinsen, en vacker dopdag. Riktigt fint var det!
Läste en dikt framför hela kyrkan till Mio, den fick folk att bli tårögda även jag i slutet
så mycket känslor så mycket kärlek till dig från mig.

Fikade med alla i släkten och öppnade hans fina presenter , en av Mios stora dagar var idag!

På kvällen gick jag,mamma,syrran,Mio,Micke,Jenny,Tuva,Björn,Nina,Glenn och Yvonne till Jensen för att fira lite extra . Köpte en whiskybiff med sås och potatis var riktigt gött faktiskt . Sen vart det ju själv klart " Ta själv mjukglass" dessert som gällde och en tävling , vinnaren får 2 triss lotter.

Tävlande:
- Linnéa
- Micke
- Nina
- Jenny

Efter två glassar kvar står:

- Linnéa
- Micke

Efter 5 glassar kvar står: LINNEA

 Micke slutade vid 4, så var tvungen att slå honom, shit fy fäään va mätt jag var . Aldrig mer säger jag!! Men en lyckad vinst iallfall och en riktigt trevlig kväll. Lekte med tuva och skrattade mycket!


DONE DONE AND DONE!!!

1 2 3 fanta och rosé!

party?

- Började med en chill förfest hos mig. Sen åkte vi göteborgs bussen in till den vackra staden göteborg för att gå på parken ! Riktigt lyckad kväll på krogen faktiskt, gratis drinkar , skit bra musik, lite dans , mycket skratt och ett lyckat minne!

Vägen hem behöver vi inte ta. . .




PUSSSSSSS , KYSS , HÅNGEL , STRULA ?


Hemma igen efter Transcom

Sådär då vart min första arbetsintervju avklarad, var inte alls nervös faktiskt

Prata med en kille vid namn Linus, han har skickat vidare mig på möte igen på måndag den 26 där blir man utvald om man får börja jobba på tele2/comviqs kundtjänst mitt i borås. Hoppas ja får det. Kunder ringer mig jag svarar på frågor. Fast först en kurs på 2/ 3 veckor om man jag blir 1 av dom 10 som får jobbet.

Då väntar jag till måndag sen får vi se , ja hoppas verkligen. Kul att man vet några som jobbar där bla ante och mickes lilla syster ! :)

JobbintervjU

Have you heard the news todaY?

- Linnea Gren ska på arbetsintervju. (Y) Wish me luck!


My darling baby, yesterday was awsome! Me lajki ♥


Uppdaterar mer senare, ska fixa mig lite nu sen åker ja till stan. PUSS

Lets hear it for . . .

Alla har vi varit små.
Idag har inte hänt så speciellt mycket, ska till sanna och tanja ikväll kl 8. Sen får vi se vad vi hittar på. Brukar oftast bli mycket skratt!:) 

längtar till imorgon, ändrade planer åker så jag är i Göteborg kl 12 typ. [mysigt och spännande.




        Linnéa                                                           Linnéa


Då såg jag ut såhär. Känner ni igen mig? Brunhårig, va stiligt!


Ansöknins dageN

Nu har Linnéa Gren ansträngt sig och sökt till totalt 4 jobb, någon måste faktiskt svara?

1- antefjante hjälpte mig men aaa ;D TC-transcom, Borås. [säljare
2- Hemtex affären , Borås[ säljare
3- Servitör på resturang i Borås som öpnnar i augusti/september.
4- Servitör på gothia towers Göteborg.


Nu vill ja ha ett svar: JA du får jobba här. I need the money, I need something to do , I need a work plazzeee!

hoppas,Hoppas,HOPPAS


Moster x2

Min nya systerson: Eddie 

Född 2010-07-16 19:04 ♥

Grattis syster Erika och Niclas :)


TODAY,today,Today

Vaknade hos min syster yster. Frukost sen ut och promenera i det fina vädret. Satte oss utanför hennes trädgård, prata om allt möjligt, bläddra i tidningar, lekte med Mio, syrran bjöd på pizza och vi hade det hur underbart som helst. Älskar sånna dagar. Man gör ingenting men ändå gör man något.

Ligga där och bara njuta. Fan va underbart det var. PUSS på er syrran och mio.



Syrran special pizza, hon bjöd me lajki ! PUSS


Nu åker jag och mikaela till sparsör och tar ett kvälls dopp i sjön, underbart&spontant : Gilla (Y)

Göteborg/liseberg. BÄST

Jag och syrran kände ska vi åka ska vi inte åka mest jag om ja ska vara ärlig , var ju så tråkigt väder. Men det var absolut toalt VÄRT resan, ångrar ingenting.

Kom dit , gick runt lite på liseberg och syrran köpte lotter.Sen blev jag hungrig as usual! Så vi drog till Resturang Tyrolen och käka noisette,klyftpotatis, sallad och bearnaise sås. Hur göööt som helst. Nog världens bästa resturang och snyggaste servitören om man får lov att säga så!

Lotta på liseberg är nog TOPPEN. try it


älskade syster, vad vore jag utan dig.

maten , hur gött som helst! (Y)

Minne för livet. 19/7-2010 will never forget. puss på den dagen. plus servett och penna!

bästa systersonen.TACK

Jag har världens bästa systerson, MIO. Ger mig en liten present när vi ska åka till göteborg. PUSS på dig kommer alltid ha på mig den, den betyder så mycket! KÄRLEK på dig gånger 1000 .jag älskar dig 
Fint va? han har smak , jag vet ;)


Bilder från teaterN

TeaterN från Gunnebo slott- Göteborg.

Världens längsta teater jag varit på 3 timmar ;O. Jätte roligt, med morderna skämt från det som har hänt nu i väldren och en lyckad föreställning. God fika och jätte god sallad hade syrran gjort!
Mammas födelsedags present var en höjdare!

Rolig färd dit och tillbaka, mycket att prata om och jag och min familj har alltid flumm . SÅ kan de va! OLÈE


Syrrans goda sallad. MUMMMS

Claes Malmberg. SHIT KÄNDIS OMG;)



magic things happens in liseberg.

Its true, belive it or not. lovely! Now I want the day . Kommer sova riktigt gott inatt, tack PUSS

Bokat och klart.

Älskade kusin tack så mycket!

Åker till henne den 3 augusti. Fy fan va nice! Kan nog inte bli så mycket bättre

Bada i poolen,åka 4 hjuling, laga massa god mat, film kvällar, sitta ute och shöta till solen gått ner m.m

Linnéa Gren och Mikaela Larsson have the best time of there lifes when they are together. SUPER NU ÄR JA GLAD!!!

L.O.V.E KILLER!!!

This blood is on your hands , Now no one can save my heart
And the scar you left can’t be repaired ,The knife is in your hands
Is that a smile on your face , It’s so clear to me.You’re a lovekiller and a murderer.
You’re a cold blooded murderer, Baby never did I think you could. Be such a cold blooded murderer



Baby.
alting du gör för mig, varje gång du rör vid mig, får mig att inse att jag skulle kunna dö för dig.


Dagens outfit:
Rolling Stones oversize t-shirt.
Lackleggings.
Några armband.

Nu blir det att åka till Göteborg-Gunnebo. Lovely komma iväg lite från Börös!

- Pussa mig nu , kyss mig förevigt och stanna kvar för alltid!

Teater!


IdaG ska jag och syrran ge mamma hennes födelsedags present, blir utomhus teater på gunnebo! Vita hästen heter den och claes malmberg har huvudrollen! Hoppas på bra väder , inget regn och en riktigt lyckad föreställning! Åker från Börös kl halv 5!

Bilder från dagen kommer ikväll!!

Lite puls mycket TrägårN

Linnea and Mikaela utgång i Börös.


Vart förfest här hemma hos maj, satt på balkongen lyssna på musik drack och tog lite bilder as usual!
Sen åkte vi till stan och vart inne på puls i hmm 20 min kanske haha, sen blev det TrägårN, the plaze i have never varit på. Min syster och hennes kille träffades där så vart rätt kul och se hur de såg ut. Var ju helt O.K men inte mer, inte riktigt min musik smak, men skillnaden från puls vart de folk där man typ aldrig ser ute till skillnad från puls.

Sen bjöd Mikaela på cheesburgare, fy fan va gött det var kan ja lova . Var skit hungrig! Vidare hem till söööpoo sen vart det sägnen som gällde!


Otroligt snygga denna kväll! OHJA!

Så jag skrattar idag. Följ inga råd gå själv!


I could really use a wish right now

I could use a dream a genie or a wish
To go back to a place much simpler than this


Jag fattar absolut ingenting, vad jag vet och minns så var allt bra? Vad hände egentligen , eller har något hänt? Är de bara jag som håller på och överreagerar. . . Men man vet aldrig, ordet player finns av en anledning. . Eller hur? Jag försöker really hard. Men jag tänker inte stå och göra det själv. Du får bevisa något nu, allvarligt talat om det ska vara såhär kan det lika gärna vara . . Det vi hade var magiskt eller har jag helt fel? Bevisa något nu killen. . . Så svårt ska det inte vara. Att ignorera gör verkligen inte saker bättre. . Right?



I will understand if you tell me.

The beautiful day.

Herrljunga-


Fick tacos och syrran hade gjort paj. Vi schteekte i solen , lira lite boll med micke hahah han var ju gryM! Sen när man såg poolen ville man ju bara hoppa i hade dock inga badkläder. . Åkte 4-hjuling körde den till och med själv sen! Now we talking har lärt mig och växla och allt. Känner mig riktigt stolt! Först åkte jag och kussen , sen åkte syrran och micke. Jag och kussen prata om allt och ingenting och blev barn på nytt!

Hade en underbart mysig dag med nära och kära.

På kvällen drog jag mikaela och antonia till göteborg för att festa. Sprit , cider och lite vin. Sålde lite på bussen blev lite rikare och sen vart vi framme. (D) SKÅL.

 BILDREGN OBS OBS OBS!



VISST E VI SNYGGA !!!


Nu åker vi till Herrljunga.

Kussen min ♥
Idag drar jag,syrran,micke,mio o mamma till Herrljunga för att träffa Mikaela och Daniel! Lovely, ska äta tre rätters och bara njuta av att vara tillsammans,åka lite 4-hjulning kanske. Får se vad ja och kussen hittar på vi blir alltid så busiga när vi ses. Undra vad detta beror på? HAHA vi kommer vara barn tills vi blir pansisar. . .

Väntar på att syrran ska komma och hämta mig, dom e la och hämtar mamma på jobbet nu. Sen åker vi och ikväll ska det bli utgång på krogen i den älskade staden Göteborg. (D) SKÅL!

Förfest hos mig antar jag sen vidare på förfest på bussen sen lite mer förfest på gatan sen krogen , eller vah? :S



EGOISTA:Linnea Gren

?=)(/&%¤#"!´´=+*'£$€{[][]}@



Louder than words. SCREAAAAAAAAAAAAAAAM do you want me?

Får jag lov att presentera.



Mickes egen gjorda BJ glass. Gjort allt själv! FÖR jäwla god var den och fick den till slut! Efter många MMS bilder från syrran och han pallade ja inte trycket så schöööta till mig en egen ! (Y)

Im walking on . .

Uppdatering kanske?

Today.

Började min dag med att vakna allt för tidigt dvs halv 8 inte min grej på mitt sommar"lov".Träffade syster min på stan och vi åkte vidare till dalsjöfors. Jordgubbs plockning vart det idag och jäwlar va vi plocka. 14 liter blev det totalt så jordgubbar finns det gott om hemma. Klara oss precis innan regnet,tur?



För jäwla snygga händer får man efter jordgubbar!



Passade Mio ett tag med och drar till med en kommentar till honom när han sitter i mitt knä utan att ja ser hans ansikte för ja ska ta kort på honom" Mio se tuff ut då " eller något liknande och bilden blir ju KLOCKREN!


I LOVE YOU MIO ♥ du gör så att jag mår bra.

Började fixa mig , det vart ju T-kväll idag - Mange Schmidt. Träffade Sanna och Tanja vid H&M sen blev det vidare till bränneriet, besällde en stor cider och sen beställde Sanna mat: Klyftpotatis med bearnaise sås. Det vart gött!
Sen kom Mikaela,Antonia och Linda. Vidare till att kolla på Mange sen lite park och vidare till sjöbo bussen. ALLVARLIGT TALAT!


PUSS

EGOISTA.

You are one in a million.


No one can do the things ,I'm gonna wanna to do to you. Shout it out, scream it loud,Let me hear you --

Baby I like it
The way you move on the floor
Baby I like it
Come on and give me some more
Oh yes I like it
Screaming like never before
Baby I like it
I, I, I like it.
Party, Karamu, Fiesta, Forever

Sola.bada@sverige

Ska strax dra till sugan sen ska ja hoppa i sjön de första ja gör, fy fan det rinner ju på hela kroppen! Måste svalka av mig liksom?

Så sist den i e badkruka! Syrran upp till bevis :D nu är de vattenkrig!!



Jag vet ja e inte normal , men ja diggar mig ! EGOISTA!!!!!!!!!!

Längtar.

Today --

Vara med min älskade syster och systerson, jag har saknat er ♥

Blir att åka till stugan och umgås sen blir det nog hem till min syster sen ska ja vara med mamma och kolla film eller något !

Puss på bästa familjen, älskar er så himla mycket!


Bildregn på Liseberg.

Har glömt att lägga ut dom här bilderna så här kommer en underbar på liseberg med Sandwi,Tanzz och CO.



Jag och sanna hade ju inget åkpass men vi fick ju biljetter av en tant, så vi kunde åka Colorado,UpSwingit och Höjdskräcken. Riktigt lyckad dag ♥

Tell me would you. .

Borlänge helgen.

Torsdag - Söndag,  4 underbara dagar med Tobias. Kunde nog inte blivit bättre.



Torsdag: Kom fram kl 6 , käka mat som Tobias hade lagat alldeles själv och åkte ner och hyrde film och myste.

Fredag: Väntade på att han skulle komma hem från jobbet, när han väl kom hem var ja skit hungrig så vi åkte och beställde mat från världens ballaste pizza ställe American Take Away, amrikans fet tjock pizza tackar jag inte nej till ?



Sen blev det fest på kvällen med Tobias,jag,Johansbror, Hubbe,Andreas och en annan Tobias. Vi började förfesta hos Tobias sen blev det ut och spela kubb, vårat lag vann:Jag,tobias och andreas! Vi ägde! Sen upp igen och festa
lite mer och sen blev det att jag och tobbe stannade kvar hemma och prata ut. Hans drink till mig nedanför på bilden mycket god.


Lördag:
Bakis dagen för mig ett tag, vaknade tidigt på morgonen och duscha och käka lite frukost och tog alvedon medans Tobias sov. När han väl vakna var ja pigg igen. Han hade planerat sen gårdagen att vi skulle till hans vän Brant med tjej och barn och grilla . Riktigt mysigt där ute, satt ute i solen och åt lamm med färskpotatis sås och sallad (Y) kunde inte bli så mycket bättre. Innan vi skulle åka iväg springer Brant fram till min dörr i bilen och langar över en blomma, gulligt tycker jag ! Sen vart Tobias romantisk på kvällen som bjöd på vin(finskt mousserande vin ) ostbricka , kex , vindruvor och päron riktigt mysigt var det. Kolla på Shutter Island och Funny people. Sen bar det iväg till att sova.


Söndag:
Dagen då jag åker . . Har lovat Tobias att laga mat innan ja åker så detta blir ett perfekt tillfälle, Impande han med Kött,ungstekta grönsaker och potatis med rosépeppar sås han stod för sallad (Y) Riktigt lyckad middag en 11 poängare av 10 fick jag, tycker ja låter bra! Sen vart det lite mys och sen åkte vi till tågstationen. Tråkigt att åka men kommer träffa killen snart igen.

PUSS på en av dom bästa helgerna !

Lets GO

Party party,people on it, on it,
drinkin' booze and beers and no-one cares bout' the future.


Linnéa,Tobias and CO

Kiss and tell?

You are wounderful.♥


Sådär då vart man lite piggare!

Sitter och diggar musik och har det allmänt gött! Sugen på jordgubbar , HAHA ge mig nu typ. Önskar jag kunde trolla fram en låda. Hade varit riktigt schteeeek!

Dagens vill ha : Hmm, en riktigt underbar minnesvärld dag

Dagens göra : Vara med Tobias och schteeka !

Dagens låt : Keep it goin louder - Major lazer

Dagens outfit: Lackleggings och en tunika.

Dagens puss : Tobias

Dagens skratt : Har inte haft något kul än, klockan är ju bara 11

Dagens mysigaste : Får se ;)

Dagens mat : Tobbe väljer

Dagens citat: ja ska nooog mööööllla bordeeee


Uppe allt för tidigt. . .

Chaa Chaa bloggen!

Är i Borlänge nu och har typ precis vaknat. Kl är liksom snart nio. . . Lite väl tidigt tkr jag! Ska snart hoppa in i duschen och fixa lite sen blir det väl till att äta lite frukost. Tobias är på jobbet jobbar halvdag eller något så kommer väl hem typ 12 eller något.

Hade de riktigt mysig igår. Fick färdig lagad mat när jag kom innanför dörren av mäster kocken Tobias själv. Det var riktigt gött!  Sen bar det iväg och hyra film vi hyrde: Percy Jackson - kampen om åksviggen , Shutter Island & Funny people. Har bara kollat på Percy Jacksson än så länge den var riktigt bra faktiskt. Om man gillar sådana filmer. Dock har han en såndär bluray dvd spelare och filmerna har äckligt bra kvalite nästan för bra? Precis som syrran och micke sa trodde de inte skulle vara sån stor skillnad faktiskt.


Lägger upp bilder senare idag, ska hoppa in i duschen nu och fixa lite.

Hoppas alla har det bra PUSS på er

Nästa station Borlänge. .

Nu sitter jag på tåget till Borlänge. Shit den här resan går ju skit fort . . Är fett nervös och sitter inne på FB och diggar musik. Skämde precis ut mig för konduktören också haha. INTE bra att lyssna på musik samtidigt som man räcker fram sin biljett tro mig . . . >< DAMMM

Vädret här är faktiskt soligt , dock molningt som fan men får se vad det blir när ja kommer fram.
Saknar saker där hemma redan faktiskt. Ni vet vilka ni är!


KYSS MIG?

[ Stamp on the ground ! jump, jump,jump,jump . Move it all around! ♥



Det jag väntar på är : nästa station Borlänge , Borlänge nästa station avgång till vänster/ höger sida av tågets färdriktning. GE MIG

Live från Örebro.

Sitter på tågstationen i Örebro och väntar in mitt tåg till Borlänge. . Shit va drygt ska sitta här i 30 min orka de liksom :O

Ska bli hur kul som helst att träffa Tobias, är ju äckligt nervös måste ja erkänna (A) Men de är så det ska vara.
Tågresan hit gick jäwligt fort faktiskt e förvånad. Jag han lyssna på lite musik sen vart ja i Örebro, super (Y)

- Syrran och Micke skickar goda glass bilder till mig och skriver." Emh synd att du har åkt och så annars kunde du fått smaka och så liksom." Man bara yeah right! Ni ska bara läskas med mig :D Men efter många om och men har jag bestämt att ja ska ha en sådan sak när ja kommer hem !!

Så blir inga bilder just nu det får komma senare kan ju inte ta bilder här med min data cam liksom funkar inte så.

Dagens outfit :

Svarta leggeings med nitar
Ett rosa / rött linne med massa text på
Skinjacka
Och några tuffa smycken.

Låter det bra?


Så nu blir det lite musik i öronen , lite mess och bara vänta in mitt tåg. Sen kommer det stora ögonblicket. Bloggar mer på tåget dit .

PUSS på er allihopa!!!

Awake and alive.

I do what I want because this is my life. .



Onsdag och solen skiner! Klar blå himmel och säkert jätte varmt ute. Kan nog inte bli bättre eller?
Joo det kan det faktiskt, ska vara med Sanna! Ska träffa henne i älskade Göteborg och vi ska träffa Tanja som är här och spelar partille cup. Så ska nog gå in på liseberg och köpa lite lotter och ta en fika. Vi ska inte köpa något åkpass precis ska dit på kvällen och mysa :) I love the way I live.

 [ Tomorrow cant wait, wanna go now. Soon I will be at your place boy, lovely!




Old times , memories <3

Eclipse

- One sister and one movie.


Idag blir det bio ska kolla på twilight [eclipse] .

Först ner till stan, inköpa lite saker jag behöver inför resan. Sen ska jag träffa syrran,micke och mio och nog dra hem till dom. Ska passa Mio medans syrran och micke åker på äventyr. Mysigt!

Har faktiskt inte så mycket att säga mer än att : I love the way you lie.


The pretender. . . .

You had me at hello.


- What is the reason? I dont srsly get it. . 

  [ Try really hard to . . .




Its not the same anymore, i alla fall inte jag. . life goes one and people change. But do you?

This is gonna happend?

Listan jag ska checka av?
- sommaren 2010

[ ] Lisberg

[ ]  Skaffa pojkvänn

[ X ] Bio

[ ] Åka utomlands

[ X ] Vara med bästa

[ X ] Göra spontana saker

[ ] Åka tlill Borlänge

[ ] Fixa jobb?

[ ] Tatuera mig?

[ X ] Vara världens bästa moster

[ ] Gå på någon konsert?

[ ] Danmark

[ ] Färga håret brunt?

- Får vi se vad jag uppnår. Ska uppdatera denna listan i Augusti.




A place where I belong.

Göteborg staden där man åker till för att ha kul! Ska åka hit med Mikaela , vi ska typ åka hemmifrån kl 2 :) Ska bli rikgit kul, var länge sen hon och jag var där.

- Får se vad som händer har ju inte direkt så mycket pengar till shopping ^^, Men bruna strumpebyxor ska jag köpa det är ju alltid billigt!

A beautiful day whit a gril who cary the name Mikaela Eriksson. <3


youYouYOU

Fly on the wings of love, fly baby fly. Reaching the stars above ,touching the sky.
We are smiling hand in hand, the love is all around us


- I love you so much




Simply the best, Mio

Helgens händelser

Fredag:

Började med att jag och sanna myste och körde implus again dvs :Pokernight at sandwis place, riktigt nice! Det var jag, sanna , jonas , william och viktor. Vi spelade och drack lite och hade det allmänt trevligt. Musik spelades från en riktigt bra spotify lista och sanna och jag kammade hem vinsten. STOLTA* Underbart trevlig dag <3



LÖRDAG:

En av Sveriges varmaste dag? Jag , syrran , sanna och carro planerade att åka till den underbara staden Varberg. Jag och sanna schteekte som fan, tog vårat första dopp i havet? haha pinsamt kankse men sant ;D riktigt varmt i vattnet var det. Vi avslutade våran dag med en stor fet glass från : Tre toppar! Tre kulor,göööf och mjuklass = Now we talking! Åkte hem njöda med våran "bränna" ;)




Söndag:

Mysdag med Syrran&Mio. Vi åkte hem till sjöbo , gick en långpromenad och käka mat och myste på trädgården. Lekte med lilla Mio och fick många sköna skratt! Fick även själv skrattanfall. . Senare ikväll ska jag prata med Tobias sen får vi la se vad som händer och sker, en film kanske vore något?




This time too me :)

This is me.
- Boy i wanna party with you, I got everything and more than that!



Linnéa is with YOU

DaGs att bestämma datum?

• Detta inlägg tillägnas enbart till Mikael Gotfredsen

 
;
Onsdag den 28 Juli blir det monster tårta till din ära! Lite sent men håller mina löften!

Skriv upp datumet och bring my sister and sisterson with you!

Ps : Ät inte så mycket innan , det kan bidra till att du inte tar en stor bit?

 <- Mikael ,grillmästaren
KLAAAAAAAART att han ska få Linnéa tårta!

Klappat och klart.

In my head I see you all over me.



Idag blir det mys time med Sanna "Klang" Isopahkala :) - Får se vad vi ska hitta på , hon slutar jobba efter 3 sen ska vi träffas ! Solen schteeker som fan ute och det är sommar på högsta nivå! Ska bli ännu varmare imorgon och på söndag!

Nu går dagarna riktigt fort, snart åker ja till Borlänge! Har ja något att göra varje dag närmar sig torsdagen , kan nog inte bli bättre?



I know, it feels great



Paket?



Dagen sammanfattar jag : GREAT"


The fabulous life of shopping


I just lööve sale , dont you?

- The best you can get to low prices! 


Mode?

Söt sommar klänning!

My favorite!! Skinjacka med nitar , lovely 

This is my life.



 

Today is the day.

Chaa Chaa!

Torsdag den 1 juli, shit va månaderna går fort. det var drygt en månad sen vi tog studenten?
Som alla vet som bor i Borås börjar dom "berömda" T-kvällarna idag. Dagens artist är Erik Grönvall.
Ska inviga årets första T-kväll tillsammans med brudarna.

Innan det händer ska jag ner till knalleland med Mikaela. Får se om man kommer hem med någon påse. Det är upp till vad som finns!

Torsdag blir nog en bra dag. (Y)


RSS 2.0