FireworK

Världen, livet , kärlek.

Undrar inte ni också hur världen kommer vara om typ 20-30 år? Va finns de för prylar att köpa då? Ja menar kolla bara på utvecklingen av mobiltelefoner och tv apparater nu? Smala som ja vet inte vad och du kan göra precis allt. Din mobil är en liten hand-dator och din tv apparat går i 3D format..

För var de en svart vit mobiltelefon som var stor som en tegelsten och klumpig du hade pylofoniska ringsignaler och laddade ner saker från frida tidningar för att få en söt bakgrunds logga. Din tv sågs inte i 3D och LED va var det? Det man hade hemma var en as cool tjock tv som tog/tar upp hela rummet.

Där fastna ja på teknink sidan kände jag, men ärligt ni fattar va ja menar , undra va som finns senare i livet Iphone10 och tv apparat i 7D format...

Livet då? Hur kan de vara så underbart vissa dagar och andra vill man bara krypa undertecket och komma till Avatar för en dag , eller varför inte trollskogen. Du har saker färdig planerat och ibland händer allt impuls. Du blir chockad,glad,ledsen,lycklig och känner alla känslor på säkert minst 1 månad. Frågan är vad man känner mest?
Ångrar man 1 sak per månad eller är det inget alls, eller kanske mycket mera än så? 

Sen har vi Kärlek, hur många är de inte som är helt nykära bara idag ? Fått frågan på grundskolan , eller en lapp vid bänken, får ja chans på dig? Ja,Nej eller Kanske? Hur många har förlovat sig? Gjort slut? Tänk om man kunde se vad som hände alla människor , shit va mycket information skulle inte fungera.

Snackar ja om egentligen de vart ett annerlunda inlägg. .

Put your glasses on and read.


Kommentarer
Postat av: LoverBoy

Får jag chans på dej?

2011-03-01 @ 19:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0